Life

31 Μαΐου 2019 08:59

Κώστας Ευριπιώτης: Ο “παίδαρος” της Ρίτας Σακελλαρίου

Διάβασέ μου το...

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε αποκαλύψει ότι ήταν ο «παίδαρος» του μεγάλου σουξέ «Εγώ δεν πάω Μέγαρο», που τραγούδησε η μεγάλη Ρίτα Σακκελαρίου το 1993.

Κώστας Ευριπιώτης: Ο “παίδαρος” της Ρίτας Σακελλαρίου
-

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη, ο οποίος έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό.

Ο ίδιος άφησε βαθιά χαραγμένο το στίγμα του στο καλλιτεχνικό στερέωμα της χώρας τόσο με τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, όσο και με τις σειρές και τα θεατρικά έργα, στα οποία συμμετείχε.

Ο Κώστας Ευριπιώτης υπήρξε όμως και πηγή έμπνευσης για μια μεγάλη κυρία της μουσικής σκηνής και συγκεκριμένα για τη Ρίτα Σακελλαρίου.

Πολλά ακούστηκαν και άλλα τόσο γράφτηκαν για το γνωστό τραγούδι «Δεν πάω Μέγαρο» που ερμήνευσε η ίδια η Ρίτα Σακελλαρίου. Την εποχή εκείνη ξεκίνησε την καριέρα του ο Σάκης Ρουβάς και αρκετοί πίστεψαν ότι γράφτηκε για εκείνον, μιας και η μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού είχε εκφράσει πολλές φορές τη συμπάθεια και τον θαυμασμό της για τον Έλληνα ποπ σταρ.

Ωστόσο, πολλά χρόνια αργότερα ο Κώστας Ευριπιώτης αποκάλυψε ότι εκείνος ήταν ο… «παίδαρος» του μεγάλου σουξέ του 1993. Σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό είχε μιλήσει για το τραγούδι αυτό και αναφέρθηκε σε δήλωση της Ρίτας Σακελλαρίου.

Όπως αποκάλυψε, όταν τη ρώτησαν σε μια συνέντευξη γιατί θεωρεί τον Ευριπιώτη παίδαρο, εκείνη απάντησε: «Ο Ευριπιώτης είναι παίδαρος στην ψυχή!».