Πολιτική

02 Ιουνίου 2019 11:55

Εκλογές 2019: Κάλεσμα Μητσοτάκη για συμμετοχή των ψηφοφόρων

Text to Speech

Μήνυμα προσέλευσης στην κάλπη έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος προηγουμένως είχε παρακολουθήσει τη λειτουργία στην Νέα Ιωνία.

Εκλογές 2019: Κάλεσμα Μητσοτάκη για συμμετοχή των ψηφοφόρων

«Καλώ και σήμερα τους πολίτες για προσέλθουν για να εκλέξουν δημάρχους και περιφερειάρχες. Να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας, ειδικά στις περιπτώσεις όπου υπάρχει μία κάλπη μόνο, όπου δηλαδή το αποτέλεσμα, είτε σε επίπεδο περιφέρειας είτε σε επίπεδο δήμου, έχει κριθεί από τον πρώτο γύρο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά της άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά και ευχήθηκε καλή ψήφο σε όλες και σε όλους.

Προηγουμένως είχε παραβρεθεί στη λειτουργία της Ζωοδόχου Πηγής Καλογρέζας, όπου συλλειτούργησαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Καλογρέζα - ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ - Μητσοτάκης - Πατούλης - Ελπιδοφόρος

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που υποδεχόμαστε σήμερα στη Νέα Ιωνία τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Είναι ένας άξιος Ιεράρχης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Οι ελπίδες και η αγάπη όλων μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει: να διακονήσει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και με αυτόν τον τρόπο να επιβεβαιώσει την ενότητα της Εκκλησίας.

Καλογρέζα - ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ - Μητσοτάκης - Πατούλης - Ελπιδοφόρος

Του εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει», είχε δηλώσει από εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόταν, μεταξύ άλλων, από τον Γιώργο Κουμουτσάκο και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ