Κοινωνία

04 Ιουνίου 2019 09:08

Ανθρωποκυνηγητό για τους δραπέτες του Μεταγωγών

Διάβασέ μου το...

Επικίνδυνοι και οπλισμένοι οι κακοποιοί. Το χρονικό της απόδρασης από την Πέτρου Ράλλη.

Ανθρωποκυνηγητό για τους δραπέτες του Μεταγωγών
-

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δύο δραπετών, που εξακολουθούν να διαφεύγουν μετά την απόδραση από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη.

Το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη ο πρώτος στην περιοχή του Ρέντη, ενώ ο δεύτερος έπεσε στα “δίχτυα” της Αστυνομίας στον Βοτανικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κρατούμενοι, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, άρχισαν να φωνάζουν τα ξημερώματα της Δευτέρας από το κρατητήριο και όταν πλησίασαν δύο αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει, τους ακινητοποίησαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατόρθωσαν να βγουν έξω.

Στη συνέχεια, πήραν από μια αστυνομικό, που καθόταν σε ένα περιπολικό, το όπλο της αλλά και το όχημα και κατευθύνθηκαν προς την πύλη, ενώ την κράτησαν για λίγο ως όμηρο. Αργότερα την άφησαν ελεύθερη, ενώ μόλις έφθασαν στην πύλη απείλησαν τον φρουρό, του πήραν το όπλο του και διέφυγαν.

Για την απόδραση μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι τέσσερις Αλβανοί κρατούντο για επίθεση σε βάρος άλλων κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εξ αυτών είναι ο άνδρας που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του νεαρού σεφ στην Καισαριανή το 2012, ενώ ο δεύτερος είναι ο ληστής των οικιακών βοηθών του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή. Ο τρίτος είναι ο πρωταγωνιστής της αναταραχής στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ είχε εμπλακεί και σε συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες Αλβανών και ομογενών από Ρωσία, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας 33χρονος, υπόδικος για απόπειρα ληστείας και οπλοφορία.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ