Κοινωνία

06 Ιουνίου 2019 16:02

Αυτή είναι η σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστές στην Αττική (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας. Ο ένας είχε αποδράσει από τα δικαστήρια της Αλβανίας.

Αυτή είναι η σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστές στην Αττική (εικόνες)
-

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι (6) αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε συστηματικά ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων, εγκαταστάσεις ιδιωτικών χώρων στάθμευσης οχημάτων και οικίες, σε διαφορές περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 14-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Ένοπλες ληστείες - Αττική

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.


Ο ένας είχε δραπετεύσει από τα δικαστήρια της Αλβανίας. Αμέσως βρήκε καταφύγιο στην Ελλάδα και εντάχθηκε στην εγκληματική ομάδα. Δίτε αρέ - καρέ πως κατάφερε σε 23'' να ξεφύγει από τους αστυνομικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ