Life

09 Ιουνίου 2019 18:10

Μοντέλο “καταζητείται” για την σέξι εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η εμφάνισή της θεωρήθηκε ανάρμοστη και προκλητική και έχει προκαλέσει δημόσια κατακραυγή.

Μοντέλο “καταζητείται” για την σέξι εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών (εικόνες)
-

Το αποκαλυπτικό φόρεμα του 29χρονου μοντέλου Ngoc Trinh από το Βιετνάμ στο Φεστιβάλ των Καννών, μαγνίτισε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων και εξόργισε Βιετναμέζους αξιωματούχους.

Η Trinh περπάτησε στο «κόκκινο χαλί» με μια μαύρη δημιουργία από τουλένια διαφάνεια, διακοσμημένη με κρυστάλλους και παγιέτες, στο πλαίσιο της πρεμιέρες της ταινίας «A Hidden Life», η οποία δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία.

Ο υπουργός Πολιτισμού, Άθλησης και Τουρισμού της χώρας της, Nguyen Ngoc Thien, μιλώντας στην Εθνοσυνέλευση, έκανε λόγο για «εμφάνιση ανάρμοστη, προκλητική που έχει προκαλέσει την δημόσια κατακραυγή στο Βιετνάμ».

Μάλιστα διέταξε να διεξαχθεί έρευνα για το κατά πόσο η εμφάνιση του 29χρονου μοντέλου παραβιάζει το νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας. Στην περίπτωση που η Trinh κριθεί «ένοχη» για προσβολή δημόσιας αιδούς, θα κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο.

Ngoc Trinh

Ένας χρήστης του διαδικτύου σχολίασε πως αν και σέβεται την ελευθερία του μοντέλου να φοράει ότι θέλει, υποστηρίζει την ανάγκη να επιβάλλεται πρόστιμο σε καλλιτέχνες που παραφέρονται όταν παρίστανται σε διεθνείς εκδηλώσεις.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Trinh προκαλεί με το ντύσιμό της.