Πολιτική

10 Ιουνίου 2019 10:14

Σε “θέση μάχης” Τζανακόπουλος – Δένδιας στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Σε “θέση μάχης” Τζανακόπουλος – Δένδιας στον ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο κ. Τζανακόπουλος, ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και το αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει το αποτέλεσμα, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «μπορεί οι ευρωεκλογές να είναι μια σημαντική πολιτική μάχη, αλλά δεν κρίνει την επόμενη Κυβέρνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέλαβε το μήνυμα από τη ψήφο δυσαρέσκειας των πολιτών».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πρόσθεσε μεταξύ άλλων, ότι το αποτέλεσμα οφείλεται εν πολλοίς, «στο ότι κληθήκαμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Αυτό είχε ως συνέπεια να συσσωρευθούν βάρη στην κοινωνία. Αλλά αυτό που κατάφερε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν να κρατήσει την κοινωνία “όρθια”, αλλά και να πετύχει την έξοδο από τα μνημόνια».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, υπογράμμισε ότι η ΝΔ, δεν πρόκειται να επαναπαυθεί στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, γιατί η ψήφος των πολιτών δεν είναι ποτέ δεδομένη, «η στρατηγική που επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδείχθηκε απολύτως επιτυχημένη και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να πείσουμε τον πολίτη, χωρίς ίχνος αλαζονείας λόγου του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, με σεμνότητα και ταπεινότητα».

Ο κ. Δένδιας, τόνισε μεταξύ άλλων και απαντώντας στις κατηγορίες που δέχεται η ΝΔ από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «δεν πρόκειται να κόψουμε, μισθούς και συντάξεις, το μόνο που πρόκειται να κόψουμε είναι φορολογικούς συντελεστές». Συμπλήρωσε δε, ότι μια ενδεχόμενη νίκη της ΝΔ, θα βελτιώσει την ψυχολογία της αγοράς, κάτι που φάνηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στις αγορές των ομολόγων την αμέσως επόμενη μέρα των ευρωεκλογών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ