Κοινωνία

14 Ιουνίου 2019 07:53 Τελευταία ενημέρωση : 14 Ιουνίου 2019 23:23

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν σε χρόνο ρεκόρ, τον δράστη του εγκλήματος. Αδιανόητη η αιτία της δολοφονίας!

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά (βίντεο)
-

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήιθηκε ο 31χρονος ψυκτικός - τεχνίτης κλιματιστικών, ο οποίος κατηγορείται τραυμάτισε θανάσιμα με σφυρί μια 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά.

Ο νεαρός φερόμενος ως δράστης πέρασε το κατώφλι της εισαγγελέως ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης για την απαγγελία των εις βάρος του κατηγοριών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, κατάφεραν να εξυχνιάσουν το έγκλημα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους, τόσο την αφορμή του εγκλήματος όσο και την αγριότητα με την οποία διαπράχθηκε αυτό, με θύμα μια 63χρονη γυναίκα, στο διαμέρισμα της στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Το θύμα είχε καλέσει έναν τεχνικό για τη συντήρηση του κλιματιστικού της η οποία έγινε, όμως έπρεπε να αντικατασταθεί κι ένα ανταλλακτικό.

Ο 31χρονος ψυκτικός είπε στην άτυχη γυναίκα πως θα πήγαινε άλλη μέρα εκείνη το αρνήθηκε κι έτσι φαίνεται πως άρχισαν να λογομαχούν σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε και στους αστυνομικούς ο δράστης.

Η λογομαχία έγινε έντονος καβγάς και τότε της επιτέθηκε και της κατάφερε χτυπήματα απανωτά με σφυρί στο κεφάλι αφήνοντας την αιμόφυρτη και νεκρή στο πάτωμα.

Στη συνέχεια έφυγε, πέταξε, το φονικό όπλο σε ένα κάδο απορριμμάτων μακριά από το σημείο του φονικού κι επέστρεψε στην εργασία του.

Την 63χρονη βρήκε σε μια λίμνη αίματος η κόρη της την επόμενη μέρα, χθες το πρωί κι αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες καθώς από την πρώτη στιγμή γινόταν λόγος για εγκληματική ενέργεια.

Ο γιος του θύματος είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε ότι τεχνικός θα πήγαινε στο σπίτι της μητέρας του. Έτσι έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί, στην αρχή αρνήθηκε τα πάντα, τα πειστήρια όμως που υπήρχαν σε βάρος του καθώς και οι πιέσεις που δέχτηκε δεν του άφησαν πολλά περιθώρια και ομολόγησε το έγκλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ