Αθλητικά

14 Ιουλίου 2019 23:07

Στα άκρα οι σχέσεις Ολυμπιακού – Μιλουτίνοφ

Διάβασέ μου το...

Ο Σέρβος σέντερ ζητάει να του καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα. Η απάντηση της ΚΑΕ και ο «πυροσβεστικός» ρόλος του μάνατζερ του παίκτη.

Στα άκρα οι σχέσεις Ολυμπιακού – Μιλουτίνοφ

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Σέρβου σέντερ της, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο τελευταίος, με επιστολή του στην ΚΑΕ ζητάει να εξοφληθούν άμεσα τα χρήματα που του οφείλονται, απειλώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα καταθέσει προσφυγή, ζητώντας να μείνει ελεύθερος.

Κι όλα αυτά λίγες ώρες μετά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις των Πειραιωτών στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ήθελε να αγοράσει τον Σέρβο σέντερ.

Η απάντηση της «ερυθρόλευκης» διοίκησης ήταν άμεση στον Μιλουτίνοφ τον οποίο και διαβεβαίωσε ότι θα του καταβάλει τους τρεις μισθούς τις επόμενες πέντε ημέρες, ενώ του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πουληθεί σε καμία ομάδα.

Σε ρόλο… πυροσβέστη ο μάνατζερ του παίκτη

Έπειτα από τα παραπάνω, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που διατηρεί τα δικαιώμτα του Μιλουτίνοφ, Γιώργος Δημητρόπουλος, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. Με γραπτή του δήλωση έκανε σαφές πως η καθυστέρηση πληρωμών είναι παγκόσμιο φαινόμενο και δεν αφορά αποκλειστικά τους «ερυθρόλευκους».

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως ο Ολυμπιακός ορίζει την τύχη του 24χρονου άσου και πως αν ο Μιλουτίνοφ παραμείνει θα είναι 100% αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του «… για την ομάδα που τον πίστεψε από την πρώτη στιγμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ