Life

22 Ιουλίου 2019 09:28

Δέσποινα Βανδή: η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο θέατρο Άλσος (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι ετοίμασαν οι συνεργάτες της μετά το τέλος της παράστασης «Το δικό μας σινεμά». Η αντίδρασή της και το σχόλιο στο Instagram.

Δέσποινα Βανδή: η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο θέατρο Άλσος (βίντεο)
-

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Δέσποινα Βανδή στο τέλος της παράστασης «Το δικό μας σινεμά» στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως.

Με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, οι συνεργάτες της έφεραν στη σκηνή μια τούρτα και της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Η Δέσποινα Βανδή ξαφνιάστηκε ευχάριστα και αφού έσβησε τα κεράκια ευχαρίστησε τους συνεργάτες και φίλους της, ενώ αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι την έκπληξη ετοίμασαν τα παιδιά της.

«Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα! Την οργάνωσαν τα παιδιά μου! Συνεργοί, φίλοι και συνεργάτες! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Με κάνατε πολύ χαρούμενη!» έγραψε η ίδια.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία κατάφερε για δύο χρόνια να εντυπωσιάσει το θεατρικό κοινό και να αποσπάσει θετικές κριτικές για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο μιούζικαλ «Mamma Mia», επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά», η αγαπημένη καλλιτέχνης τραγουδά και παίζει ταυτόχρονα στη σκηνή, γεγονός που της δημιουργεί για ακόμα μία φορά μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί μία πρόκληση για εκείνη.

Δέσποινα Βανδή - γενέθλια