Ζώδια

29 Ιουλίου 2019 07:11

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Μια εβδομάδα που αναμένεται να έχει αρκετές εντάσεις, εκπλήξεις, σημαντικά γεγονότα και μια Νέα Σελήνη που μας δημιουργεί προσδοκίες ότι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα είναι τουλάχιστον απολαυστικός.

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

Κριός: Η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με έντονη κινητικότητα, πολλές συζητήσεις και ίσως και κάποια νεύρα αφού νιώθετε ότι και που προσπαθείτε να εξηγήσετε κάποια πράγματα οι άλλοι είτε αδυνατούν, είτε αδιαφορούν να σας καταλάβουν. Στη συνέχεια όμως της μέρας το ενδιαφέρον σας θα μεταφερθεί και πάλι σε οικογενειακά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, τα οποία σήμερα τουλάχιστον δε θέλουν κόπο, αλλά τρόπο για να αντιμετωπιστούν. Γι’ αυτό ό,τι κι αν έχει προηγηθεί μην το πάρετε μαζί σας, αλλά αφήστε το πίσω.

Ταύρος: Η εβδομάδα ξεκινάει και μπορεί να σας βρει να μετράτε τα «κουκιά», αφού εκτός των άλλων βρισκόμαστε στο τέλος του μήνα, όπου πιθανότατα να βρίσκεστε εκτός προϋπολογισμού ή να προκύπτουν ξαφνικές οικονομικές ανάγκες. Μετά το μεσημέρι να είστε έτοιμοι για κάποια ξαφνική και μάλιστα ευχάριστη είδηση που μπορεί να σχετίζεται με κάποιο ταξίδι ή μια θετική εξέλιξη σε κάποια σχέδια που μπορεί να έχετε για τη μόρφωση σας ή μια συνεργασία. 

Δίδυμοι: Στο ξεκίνημα της εβδομάδα προτεραιότητα έχετε τις δικές σας ανάγκες και πολύ καλά κάνετε. Το πιο σημαντικό πράγμα για να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου, είναι το να καταλάβεις τι και που θέλεις να πας. Ξεκαθάρισε λοιπόν τις ανάγκες και τα «θέλω» σου και μετά ασχολείσαι με τις δυνατότητες και τον τρόπο που έχεις για να τα πετύχεις. Άσε που μετά το μεσημέρι μπορεί να προκύψει και μια ξαφνική βοήθεια από εκεί που δεν την περιμένεις. Μπορεί να είναι κι από μέσα σου…

Καρκίνος: Ναι Καρκίνε μου, ακόμα και στις διακοπές σου η Δευτέρα θα είναι πάντα μια μέρα που θα σου προκαλεί ανατριχίλα. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν πρέπει να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι να πας στη δουλειά, εσύ βρίσκεις τον τρόπο να της δώσεις ένα ψυχολογικό βάρος. Αυτά μέχρι το μεσημέρι, αφού στην πορεία της μέρας υπάρχουν εκπλήξεις που σε κάνουν να αλλάζεις εντελώς διάθεση. Πρόσεξε, γιατί πραγματικά θα σου δοθούν ευκαιρίες να περάσεις καλά, μην αρχίσεις να ψάχνεις το λάκκο στη φάβα. 

Λέων: Μπορεί να ξεκινάς με τις καλύτερες των προθέσεων αυτή την εβδομάδα και καλά κάνεις, ωστόσο καλό θα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις γεγονότα που δεν είναι στο χέρι σου να αποφύγεις, κυρίως επειδή δεν μπορείς και να τα προβλέψεις. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν να προκύψουν ζητήματα κυρίως στη δουλειά τα οποία θα σε αναγκάσουν να ρίξεις το βάρος σου σε λιγότερο δημιουργικές εργασίες ή να βρεθείς απέναντι από καταστάσεις που δυσκολεύουν την ψυχολογία σου. 

Παρθένος: Η σημερινή μέρα σου ταιριάζει γάντι, αφού για αρχή το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι είσαι τυπικός και να μην αδιαφορήσεις για τις υποχρεώσεις σου. Αυτό θα είναι αρκετό για να ανταμειφθείς ποικιλοτρόπως και εννοώ ότι είτε ότι οι κόποι σου τυγχάνουν αναγνώρισης, ενδεχομένως και οικονομικής, είτε ότι αν δεν πέσει χρήμα πέφτει χρόνος κι ο χρόνος στην εποχή μας μπορεί να είναι σημαντικότερος κι από τα λεφτά. Φρόντισε λοιπόν από το μεσημέρι και μετά να τον αξιοποιήσεις είτε δημιουργικά, είτε παρέα με καλούς φίλους.

Ζυγός: Το καλύτερο σενάριο για εσένα σήμερα είναι να ξεκινάς την εβδομάδα σου σε κάποια παραλία ή σε κάποιο βουνό, ανάλογα με το τι σ’ αρέσει, αφού θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και θα κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από ενδεχόμενες υποχρεώσεις που προκύπτουν από το μεσημέρι και μετά. Αν λοιπόν δεν ανήκεις στους τυχερούς που απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ας είσαι προετοιμασμένος για μια μέρα που στην πορεία σε φέρνει αντιμέτωπο με απαιτητικούς ανθρώπους και καταστάσεις. 

Σκορπιός: Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της μπορεί να έχει οικονομικά θέματα που σου δημιουργούν άγχος και γραφειοκρατικές υποθέσεις που σου τρώνε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σου, όμως από το μεσημέρι και μετά τα πράγματα ρέουν καλύτερα. Αν μάλιστα είσαι τυχερός και δεν έχεις καμία υποχρέωση να υποστείς ανθρώπους άξεστους που θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και ότι θα πρέπει να συμφωνείς με την άποψη τους ότι… «το άσπρο είναι μαύρο» τα υπόλοιπα σενάρια είναι θετικά για σένα. 

Τοξότης:Η αλήθεια να λέγεται ότι όταν πρέπει να συντονιστείς με τους άλλους και τις ανάγκες τους, κοινώς να πας με τα νερά τους δεν είναι και το αγαπημένο σου, όμως κάπως έτσι θα ήταν καλό να ξεκινήσεις τη βδομάδα σου. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει! Εξάλλου είναι μια ευκαιρία για να αποδείξεις και στον εαυτό σου πως όταν θέλεις μπορείς να κινηθείς πιο διπλωματικά, αλλά και να ανακαλύψεις τα οφέλη μιας τέτοιας στρατηγικής. Τα τελευταία μάλιστα μπορεί να έχουν και οικονομική χροιά. 

Αιγόκερως: Ακόμα και στις διακοπές σου Αιγόκερε μου μπορείς να βρίσκεσαι μόνο με το σώμα σου, αφού το μυαλό γυρίζει σήμερα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αφήσει πίσω ή στο αν έχεις κλείσει το θερμοσίφωνα φεύγοντας από το σπίτι. Καλό θα είναι ωστόσο να χαλαρώσεις και να συντονιστείς με τον τόπο που βρίσκεσαι και με αυτούς που βρίσκονται μαζί σου. Πίστεψε με οι προοπτικές να περάσεις μια μέρα ευχάριστη και διαφορετική είναι πολύ καλές για να τις αφήσεις να πάνε στράφι. 

Υδροχόος: Η πρώτη μέρα της εβδομάδας χωρίζεται στα δύο: π.μ και μ.μ. (περίπου), αφού το πρωί τα πράγματα είναι πολύ καλά και μπορείτε να σκεφτείτε θετικά και δημιουργικά και να χαρείτε το χρόνο σας με το ταίρι ή τα παιδιά σας. Από το όμως μεσημέρι και μετά ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με πιο άχαρα πράγματα, όπως κάποιες υποχρεώσεις ή εργασίες που μπορεί να απαιτούν μεγαλύτερη προσήλωση, ενώ πιθανά είναι και κάποια θεματάκια υγείας, δικά σας ή αγαπημένων σας προσώπων που δε χρειάζεται ωστόσο να σας ανησυχήσουν. 

Ιχθείς: Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει πελαγωμένους λόγω κάποιων οικογενειακών ζητημάτων τα οποία δε σας είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος να τα διαχειριστείτε. Όμως δε χρειάζεται κανένας πανικός, το αντίθετο κιόλας. Πιείτε το καφεδάκι σας, πάρτε τις ανασούλες σας και αφήστε το μυαλό σας να καθαρίσει. Θα δείτε ότι ο χρόνος θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και θα βρείτε λύσεις που θα μπορείτε πραγματικά να τις υποστηρίξετε. 

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ