Κόσμος

30 Ιουλίου 2019 14:57

Συγκλονίζει η έκκληση της 15χρονης στο “112” λίγο πριν δολοφονηθεί (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο Ρουμάνος αστυνομικός δείχνει να μην πιστεύει όσα του λέει η άτυχη έφηβη, η οποία ζήτησε τρεις φορές την βοήθεια των Αρχών.

Συγκλονίζει η έκκληση της 15χρονης στο “112” λίγο πριν δολοφονηθεί (βίντεο)
-

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι ρουμανικές Αρχές τον σπαρακτικό διάλογο της 15χρονης Αλεξάνδρας με τις αστυνομικές Αρχές, λίγο πριν την δολοφονήσει ο 65χρονος απαγωγέας της, ενώ οι Αρχές διερευνούν ενδεχόμενη ανάμειξη του δράστη και σε άλλες υποθέσεις εξαφανισμένων κοριτσιών στη χώρα.

Τρείς φορές προσπάθησε η Αλεξάνδρα να μιλήσει με το «112», την πανευρωπαϊκή γραμμή βοήθειας. Αυτός είναι ο συγκλονιστικός τελευταίος της διάλογος με τον αστυνομικό, που της ζητά λεπτομέρειες για το που βρίσκεταιQ

  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: 'Έλα, τι θέλεις;
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Με απήγαγε και με βίασε... Με άρπαξε..
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Που βρίσκεσαι;
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Στο Καρακάλ, στο Καρακάλ…
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Πού στο Καρακάλ;
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ :Στο Καρακάλ…
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ :Εντάξει, εντάξει, μείνε εκεί. Μείνε εκεί. Εγώ στέλνω περιπολικό, λλά μην κρατάμε την γραμμή.. (!)
  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Μα, θα γυρίσει και θα με χτυπήσει… Με βίασε!

Αυτή ήταν η τελευταία της συνομιλία, η οποία πυροδότησε και το μένος του 65χρόνου δράστη, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 15χρονη Αλεξάνδρα, όταν γύρισε από το φαρμακείο και την έπιασε να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο. Η τελευταία κλήση ήταν στις 11:50. Μέσα σε μια ώρα, το κορίτσι ήταν νεκρό.

Γκόργκι Ντίνκα - Ρουμανία - δολοφονία 16χρονης

Η χώρα «βράζει» για τον χειρισμό της υπόθεσης από την Αστυνομία, με τους πολίτες να θέλουν να λιντσάρουν τον 65χρόνο, όταν τον μετέφεραν στο σημείο για να υποδείξει που είχε ρίξει το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Στην επτάωρη ομολογία του, ο δράστης παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει και την 18χρόνη Λουΐζα, ενώ για την Αλεξάνδρα παραδέχθηκε ότι την κράτησε όμηρο, όταν εκείνη δεν θέλησε να συνάψουν σχέση, αφότου είχε μπει στο αυτοκίνητό του μετα από ωτοστόπ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πήγες, στο αυτοκίνητο το κορίτσι φαίνεται να πάλεψε για να ξεφύγει, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τώρα, οι Αρχές προσπαθούν να διακριβώσουν εάν ο δράστης έχει ανάμειξη και σε άλλες εξαφανίσεις κοριτσιών.