Ζώδια

31 Ιουλίου 2019 07:18

Zώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Η Σελήνη λίγο πριν πιάσει τον Ήλιο για αύριο το πρωί για τη Νέα Σελήνη του μήνα θα περάσει από κρίσιμες μοίρες.

Zώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης
-

Κριός: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Λέοντα είναι πραγματικά μια εξαιρετική υπόθεση, αφού θα μπορέσετε να αποτινάξετε από πάνω σας την γρουσουζιά και τη γκρίνια που φέρνουν στη ζωή σας ο Κρόνος και ο Πλούτωνας που αυτή την περίοδο θα κάνουν κι αυτοί τις διακοπούλες τους και θα σας αφήσουν κι εσάς λίγο ήσυχους. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που έχει για σας πολύ έρωτα, ζωντάνια, χαρά και ακόμα κι αν ο Ουρανός σας απογοητεύσει με κάποιες εκπλήξεις στα οικονομικά σας αυτές δε θα είναι ικανές για σας τη χαλάσουν. Αφήστε που με τόσο τυχερές όψεις οι εκπλήξεις μπορεί να είναι υπέρ σας.

Δίδυμοι: Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα υπόσχεται αρχικά αξέχαστες διακοπές σε όσους από εσάς τις έχετε προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες. Όχι ότι θα λείψουν τα ευτράπελα, γιατί Ουρανός είναι αυτός και οι αναμνήσεις μας θα ήταν πολύ πιο βαρετές αν δεν υπήρχε, όμως έχετε το σθένος και όλη την καλή διάθεση για να σπάσετε πλάκα μαζί τους. Ταυτόχρονα, στις ζωές κάποιων Διδύμων ανοίγουν νέα κεφάλαια είτε επειδή μπαίνουν άνθρωποι που μπορούν να πρώτα απ’ όλα να συνεννοηθούν για περισσότερα πράγματα από τα βασικά, είτε επειδή συνειδητοποιούν ποιος δρόμο θέλουν να διαλέξουν για να εξελιχθούν προς την κατεύθυνση που τους ταιριάζει.

Καρκίνος: Με τη Νέα Σελήνη του μήνα να πραγματοποιείται στο Λέοντα η ανάγκη σας να πιστέψετε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας και να στηριχτείτε στα πόδια σας γίνεται επιτακτική και αναμένεται να αποδειχτεί και ιδιαίτερα χρήσιμη. Αφήνεται πίσω μια μακρά περίοδο κατά την οποία εστιάζατε στο ποιος και τι φταίει για τις όποιες παθογένειες της ζωής σας και το τι οι άλλοι μπορεί να περιμένουν από εσάς και εστιάζεται στο τι θέλετε εσείς και τι είναι αυτό που μπορεί να σας κάνει χαρούμενους. Είστε αποφασισμένοι να πάτε μπροστά και αυτό είναι μεγάλη αλλαγή για ένα καβούρι…

Λέων:  Αυτή η καταπληκτική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε από καταστάσεις που σας δίχαζαν και να πραγματοποιήσετε αποφασιστικά νέα ξεκινήματα που μέχρι πρότινος πιστεύατε ότι δεν είχατε την ενέργεια για να τα υποστηρίξετε. Ξεκινάει ένας μήνας που σας ευνοεί σε κάθε επίπεδο: ερωτικά, οικονομικά, επαγγελματικά, κοινωνικά. Μπαίνει μια τελεία -έστω και άνω- στη μιζέρια και την κακομοιριά, και αυτό είναι ένα δώρο για εσάς που με τις δύο αυτές έννοιες παθαίνετε αλλεργικά σοκ. Αυτό το καλοκαίρι μπορεί και θα σας μείνει αξέχαστο!

Παρθένος: Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο Λέοντα και θα δώσει την εύνοια της σε όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν κάποιο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ειδικά αν αυτό συνδέεται με τους τομείς της υγείας, της παράδοσης ή του τουρισμού. Από την άλλη όμως είναι και μια περίοδος επανασυνδέσεων, ακόμα και με ανθρώπους που στο παρελθόν μπορεί να σας απογοήτευσαν, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά παρασκηνιακές κινήσεις, είτε τις κάνετε, είτε τις δέχεστε, γιατί σύντομα θα αποκαλυφθούν τα πάντα.

Ζυγός: Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Λέοντα ξεκινάει και επισήμως η περίοδος που ξεκαθαρίζουν τα δεδομένα γύρω σας και μπορείτε να κατασταλάξετε στο ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε κανέναν να αποφασίσει τι θα κάνει για να κινηθείτε αναλόγως ή από την άλλη αν στηρίζατε κάποιες επιλογές σας πάνω στη διάθεση τρίτων να είστε έτοιμοι για ανατροπές σχεδίων. Επίσης, με τόσες γνωριμίες που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα δεν μπορείτε να εξαρτάστε από τη γνώμη και τη διάθεση καθενός.

Σκορπιός: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Λέοντα έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή σας και όταν λέμε νέα, βάλτε και ένα «εντελώς» μπροστά για να είμαστε σίγουροι ότι συνεννοηθήκαμε. Το επόμενο διάστημα λοιπόν εισβάλλουν άνθρωποι στη ζωή σας που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω και να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Για παράδειγμα εσείς μπορεί να λέτε «Καριέρα! Καριέρα!» και το σύμπαν να σας φέρνει «Γάμο! Γάμο!» ή να είχατε συγκεκριμένες φιλοδοξίες και να σας έρχονται προτάσεις που αξίζουν αν μη τι άλλο να τις αξιολογήσετε και να αναθεωρήσετε. 

Τοξότης: Με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα να είναι φωτιά από μόνη της, εσείς σαν εκπρόσωπος του συγκεκριμένου στοιχείου δεν μπορεί παρά να γίνεται παρανάλωμα… Καμία μέτρια κατάσταση δεν έχει θέση στη ζωή σας και έχει έρθει η ώρα να δώσετε όλη σας την ενέργεια για να απογειωθείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πέρα λοιπόν από τις ευκαιρίες που θα έχετε για ταξίδια και έντονη dolce vita θα μπορέσετε να διαμορφώσετε κι εκείνο το πλαίσιο στο οποίο θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω τη μιζέρια στον επαγγελματικό τομέα και θα μπορέσετε να αφιερωθείτε σε πιο δημιουργικά και αποδοτικά πράγματα. 

Αιγόκερως: Η Νέα Σελήνη που αυτό το μήνα φιλοξενείται στο Λέοντα έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον τομέα προσωπικές σχέσεις-γάμος και όλα τα συναφή. Η ανάγκη για ανανέωση γίνεται επιτακτική και αυτό αφενός σας κάνει πιο ανοιχτούς και πιο δεκτικούς σε ερωτικές περιπέτειες από τη μία κι αφετέρου ψάχνετε τρόπους για να δώσετε «σάρκα και οστά» σε αυτή σας την ανάγκη μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Αυτό μπορείτε να το εκλάβετε και κυριολεκτικά, αφού το ενδεχόμενο ενός απογόνου είναι κάτι περισσότερο από πιθανό με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Υδροχόος: Υδροχόε μου, και οι μακαρίτες ψυχή «είχαν» και ξέρεις τι μου έλεγε η γιαγιά μου; Ότι όσο τους κλαις τόσο βαραίνουν τα φτερά τους και δεν μπορούν να πετάξουν… Και δεν είναι που δεν μπορούν να πετάξουν αυτοί, αλλά τους κουβαλάς και δεν μπορείς να πετάξεις ούτε εσύ. Γι’ αυτό με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Λέοντα και τον τομέα των σχέσεων σου ήρθε η ώρα να ξεχάσεις και αυτά που ήξερες και αυτούς που ήξερες, γιατί ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός από τον Ταύρο σε νοιάζεται και σε θέλει ερωτευμένο και χαρούμενο. 

Ιχθείς: Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Λέοντα λίγο η διαρκής ανατροπή δεδομένων, λίγο η τρέλα του κόσμου που έρχεστε σε επαφή, περνάτε μια περίοδο κυκλοθυμίας στα εργασιακά σας που άλλοτε έχετε διάθεση και «δίνετε πόνο» και άλλοτε σας πιάνει ένα αίσθημα παραίτησης και διακατέχεστε από μια ροπή στην τεμπελιά. Από την άλλη όμως σας φέρνει και την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος, σε αυτό που γνωρίζετε ανθρώπους που σας δίνουν λύσεις και ιδέες τις οποίες αν τις εφαρμόσετε θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που χαρακτηρίζουν αυτή τη στιγμή την καθημερινότητα σας.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ