Κοινωνία

06 Αυγούστου 2019 15:12

Νέα τροπή στο θρίλερ με την Βρετανίδα τουρίστρια στην Ικαρία (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Κηλίδες αίματος φέρονται να εντόπισαν αστυνομικοί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Σε κατάσταση σοκ ο Κύπριος σύντροφός της.

Νέα τροπή στο θρίλερ με την Βρετανίδα τουρίστρια στην Ικαρία (εικόνες)
-

Νέα τροπή έχει λάβει το θρίλερ της εξαφάνισης μίας 35χρονης Βρετανίδας τουρίστριας στην Ικαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του δωματίου της και το δείγμα έχει δοθεί για εξέταση DNA. Την εξαφάνισή της δήλωσε στις Αρχές ο Κύπριος σύντροφος της.

Η αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ ταξίδεψε το περασμένο Σάββατο στην Ικαρία με τον 38χρονο Κύπριο, ενώ ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν χθες, Δεύτερα, για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, όταν ξύπνησε ο 38χρονος, τηλεφώνησε στην Νάταλι γιατί έλειπε και εκείνη του είπε πως είχε πάει για τρέξιμο. Έπειτα από αρκετή ώρα, επιχείρησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί της αλλά δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Έτσι, ο 38χρονος Κύπριος έσπευσε να δηλώσει την εξαφάνισή της στις Αρχές.

Βρετανίδα - αγνοούμενη - Ικαρία

Βρετανίδα - αγνοούμενη - Ικαρία

Αμέσως ξεκίνησε μία μεγάλη κινητοποίηση, με τη συμμετοχή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και εθελοντών για την ανεύρεση της Βρετανίδας τουρίστριας. Μάλιστα, κλήθηκε και έφτασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, για να βοηθήσει στις έρευνες.

Βρετανίδα - αγνοούμενη - Ικαρία

Ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Β. Αιγαίου

«Συνεχίζονται οι έρευνες στην Ικαρία, για τον εντοπισμό 35χρονης υπηκόου Ηνωμένου Βασιλείου, η εξαφάνιση της οποίας δηλώθηκε χθες (05 Αύγουστου 2019) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών, που ξεκίνησαν άμεσα χθες, συνδράμουν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας με δυο οχήματα, Ομάδα Εθελοντών, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου με πλωτό μέσο και όχημα χερσαίας περιπολίας, καθώς και ελικόπτερο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα διενεργείται προανάκριση για τις συνθήκες της εξαφάνισης, με τη συνδρομή κλιμακίων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου».