Πολιτική

09 Σεπτεμβρίου 2019 13:20 Τελευταία ενημέρωση : 09 Σεπτεμβρίου 2019 22:03

Αβραμόπουλος για Novartis: η Δικαιοσύνη θα φέρει στο φως τη σκευωρία και τα ονόματα

Διάβασέ μου το...

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Δ. Αβραμόπουλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Novartis. Τι δήλωσε.

Αβραμόπουλος για Novartis: η Δικαιοσύνη θα φέρει στο φως τη σκευωρία και τα ονόματα
-

Τη βεβαιότητά του πως η Δικαιοσύνη θα αποκαλύψει τους «σκευωρούς και τους ηθικούς υπουργούς μιας σκοτεινής υπόθεσης» εξέφρασε ο Έλληνας Επίτροπος στην ΕΕ και πρώην υπουργός Υγείας, Δημήτρης Αβραμόπουλος εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, μετά την κατάθεσή του για την υπόθεση Novartis, στους αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζάχαρη Και Λαμπρό Σοφουλακη.

«Πριν από ενάμιση χρόνο, εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα».

Η επόμενη κλήση έχει αποσταλεί για την Τρίτη στον Αντώνη Σαμαρά και για την Τετάρτη στον Ευάγγελο Βενιζέλο που έχουν καταγγείλει και αυτοί μεθοδεύσεις εις βάρος τους. Μετά τους τρεις πολιτικούς, ενώπιον των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο Γιάννης Αγγελής, ο οποίος έχει μιλήσει και για τον ύποπτο ρόλο του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν» στην υπόθεση της Novartis.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ