Παράξενα

10 Σεπτεμβρίου 2019 12:00

Έκλεψε γλυκά αξίας άνω των 80.000 ευρώ από κατάστημα

Text to Speech

Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του, συνελήφθη από τις κάμερες ασφαλείας να μπαινογβαίνει πολλές φορές στην αποθήκη...

Έκλεψε γλυκά αξίας άνω των 80.000 ευρώ από κατάστημα

Ένας διανομέας στη Νέα Υόρκη κατηγορείται ότι έκλεψε γλυκά αξίας 90.000 δολαρίων (81.500 ευρώ), αναφέρει δημοσίευμα της Guardian.

O Ντέιβιντ Λίβιγκανεϊ, υπάλληλος του ζαχαροπλαστείου Lady M, λέγεται ότι έκλεψε 1.020 από τα προϊόντα του από την αποθήκη του καταστήματος στο Λονγκ Άιλαντ Σίτι σε διαφορετικές περιπτώσεις στη διάρκεια μερικών μηνών.

Τα γλυκά του καταστήματος, όπως το δημοφιλές Rabbit Stamp Signature Mille Crepes (φωτό), έχει λιανική τιμή 90 δολάρια το τεμάχιο, και αποτελεί αγαπημένη λιχουδιά διασήμων όπως η Μάρθα Στιούαρτ και η Όπρα Γουίνφρι. Το περιοδικό της εφημερίδας New York Times το είχε κάποτε χαρακτηρίσει "τουλάχιστον το δεύτερο καλύτερο γλυκό στην πόλη".

Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία εις βάρος του, ο κλέφτης μάλλον θα πούλησε τα διάσημα γλυκά της στη μαύρη αγορά.

Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την ενοχή του, σύμφωνα με την New York Post, "συνελήφθη" από τις κάμερες ασφαλείας να μπαινογβαίνει πολλές φορές στην αποθήκη, να ανοίγει τους καταψύκτες και να βάζει σε σακούλες τα γλυκά φορτώνοντάς τα στη συνέχεια στο αυτοκίνητό του. Η εταιρεία διεκδικεί ως αποζημίωση την αξία των κλεμμένων γλυκών με τόκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ