Κόσμος

03 Οκτωβρίου 2019 20:40

Συγκλονίζει ο αδελφός θύματος που αγκαλιάζει την δολοφόνο του (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η αστυνομικός είχε εκτελέσει τον άτυχο γείτονα της, μέσα στο σπίτι του, πιστεύοντας ότι πρόκειται για διαρρήκτη.

Συγκλονίζει ο αδελφός θύματος που αγκαλιάζει την δολοφόνο του (εικόνες)
-

Απίστευτες σκηνές  εκτυλίχθηκαν σε δικαστήριο του Ντάλας, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα μέσα στο σπίτι του, από γυναίκα αστυνομικό.

Ο αδερφός του θύματος ζήτησε άδεια να αγκαλιάσει την δράστη, λέγοντας ότι την συγχωρεί.

Με αυτά τα λόγια και κρατώντας σφικτά στην αγκαλιά του την γυναίκα  αστυνομικό που σκότωσε τον αδελφό του μέσα στο ίδιο του το σπίτι ο Μπράντ Τζίν άρχισε να  κλαίει μαζί της.

Λίγο νωρίτερα η Αμπερ Γκαίγκερ είχε ακούσει την ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο του Ντάλας.

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μεταμέλειας στην πρώην αστυνομικό, καθώς και το γεγονός ότι, όντας σε σύγχυση, μπέρδεψε τα σπίτια. Ωστόσο, τιμώρησε την Άμπερ Γκάιγκερ με 10 χρόνια φυλάκιση.

Ο πατέρας του θύματος δεν μπορούσε και εκείνος να συγκρατήσει τα δάκρυα του αναφερόμενος στον αδικοχαμένο γιό του.

Πέρα από τη συγκινητική συμπεριφορά του αδελφού του θύματος η υπόλοιπη οικογένεια έδειξε ικανοποιημένη από την ποινή που επιβλήθηκε στην αστυνομικό ενώ  υπήρξαν και ορισμένοι διαδηλωτές στους δρόμους της πόλης που ζητούσαν πιο αυστηρή ποινή  καθώς ανέφεραν ότι η Γκαίγκερ είχε επιδείξει στο παρελθόν ρατσιστική συμπεριφορά.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από μερικούς μήνες και η αμερικανική κοινή γνώμη είχε συγκλονιστεί από τον θάνατο του αφροαμερικανού, Μπόθαμ Τζιν, από το πιστόλι  της Γκαίγκερ, η οποία μπέρδεψε το σπίτι του γείτονα με το δικό της και τον πυροβόλησε ως εισβολέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ