Life

03 Οκτωβρίου 2019 23:37

Βραβεία “Who is Who”: Τιμήθηκαν οι γυναίκες που ξεχώρισαν στον τομέα τους (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Παρουσία Υπουργών, βουλευτών, ανθρώπων των Τεχνών και των Γραμμάτων και επιχειρηματιών, απονεμήθηκαν στο Ζάππειο τα διεθνή βραβεία.

Βραβεία “Who is Who”: Τιμήθηκαν οι γυναίκες που ξεχώρισαν στον τομέα τους (βίντεο)
-

Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου

Σε μία λαμπερή τελετή στο Ζάππειο απονεμήθηκαν τα διεθνή βραβεία “Who is Who: Γυναίκες - Ηγέτες”, παρουσία Υπουργών, βουλευτών, ανθρώπων των Tεχνών και των Γραμμάτων και επιχειρηματιών. «Η Γυναίκα είναι το “κλειδί” της ανάπτυξης. Γι’ αυτό και Ελληνίδες που διαπρέπουν στη χώρα μας και ξεχωρίζουν στον τομέα τους βραβεύθηκαν χθες βράδυ», δήλωσε ο εκδότης του “Who is Who”, Δημήτρης Γκόρης.

Η Σοφία Μπιθαρά, Προέδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ομίλου “B&F” βραβεύθηκε ως γυναίκα ηγέτης της Διεθνούς επιχειρηματικότητας στον χώρο της μόδας. «Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας, θα ήθελα να εκφράσω την εκτίμηση μου σε όλες τις γυναίκες και να συγχαρώ τις Κυρίες που βραβεύονται απόψε», δήλωσε παραλαμβάνοντας το βραβείο.

H Δήμητρα Κυριακού Διευθυντρια Marketing του Ομίλου “B&F” βραβεύθηκε ως γυναίκα ηγέτης της Διεθνούς επιχειρηματικότητας στο χώρο της μόδας. Ο Όμιλος B&F κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της γυναικείας μόδας στην Ελλάδα και έχει έντονη παρουσία σε 21 χώρες διεθνώς. «Αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανη διότι στον Όμιλο “Β&F” το μεγαλύτερο ποσοστό του ανθρώπινου δυναμικού απαρτίζεται από γυναίκες. Γυναίκες που ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα και τον δυναμισμό τους. Θα ήθελα να εκφράσω την ευχαρίστηση μου για όλες τις γυναίκες που βραβεύονται απόψε», τόνισε.

Στόχος των βραβείων, η ανάδειξη Ελληνίδων και η ενίσχυση της δημιουργίας, της ικανότητας και του ήθους.