Ζώδια

10 Οκτωβρίου 2019 06:13

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Διάβασέ μου το...

Έντονη κινητικότητα με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

ΚριόςΗ σημερινή μέρα ίσως έχει περισσότερες απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα και μπορεί να νιώσεις ότι πιέζεσαι ψυχολογικά λίγο παραπάνω απ’ ότι συνήθως. Από την άλλη φαίνεται να σε απασχολούν κάποια πράγματα που μπορεί να μοιάζουν ανεξήγητα, όμως κατά βάθος πιστεύεις ότι υπάρχουν απαντήσεις και για να τις βρεις θα χρειαστεί να συνδέσεις τα κομμάτια του παζλ για να ανακαλύψεις ποιοι μπορεί να κινούν τα νήματα. Μην υποτιμήσεις πιθανές ενδείξεις για θεματάκια υγείας.

ΤαύροςΗ σημερινή μέρα προσφέρεται για να αναλάβεις δράση και να αρχίσεις να βάζεις στις ράγες το τρένο για κάποιο μελλοντικό στόχο που μπορεί να έχεις. Από την άλλη όμως εάν η προσκόλληση στο μέλλον έχει καταλήξει περισσότερο να σε αγχώνει παρά να σε γεμίζει αισιοδοξία και να βγάζει τη δημιουργική σου πλευρά στην επιφάνεια καλό θα είναι σήμερα να κάνεις ένα διάλειμμα από το μέλλον και να έρθεις στο παρόν για να διακρίνεις ποια είναι αυτά τα στοιχεία που το κάνουν ομορφότερο και τα οποία συχνά ξεχνά να δεις και να εκτιμήσεις.

Δίδυμοι:Με τη Σελήνη σήμερα να βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου η μέρα έχει κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω, αφού όποιου άλλου μπορεί να έχεις αναλάβει, του συζύγου, του γονέα, του υπαλλήλου κ.λ.π. έχει περισσότερες απαιτήσεις και θα πρέπει να ανταποκριθείς. Από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις και εσύ τις δικές σου ανάγκες και τις δικές σου απαιτήσεις προκειμένου να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι καλύτερα στις όποιες υποχρεώσεις μπορεί να απορρέουν από κάθε ρόλο ξεχωριστά.

Καρκίνος:Σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με πιο ανάλαφρα ζητήματα και γενικότερα να περάσεις όσο πιο ευχάριστα γίνεται. Πολύ καλή μέρα εάν θέλεις να προωθήσεις κάποια νομική υπόθεση ή ζητήματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Καλή συγκυρία και στο ενδεχόμενο που θέλεις να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι, το οποίο μάλιστα καλό θα είναι να φροντίσεις να το κάνεις σήμερα, αφού από αύριο ο Ερμής περνάει σε περίοδο σκιάς.

ΛέωνΣήμερα θα σε απασχολήσει κάποιο οικονομικό ζήτημα και είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να επαναδιαπραγματευτείς τους όρους κάτω από τους οποίους συνεργάζεσαι. Δεν μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να νοιαστούν για τα δικά σου συμφέροντα εάν πρώτα εσύ δεν δείξεις ότι έχεις τη διάθεση να τα υπερασπιστείς. Από την άλλη όμως η σημερινή ημέρα θα σου δώσει και τη δυνατότητα να περάσεις έντονες συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σου, ακόμα κι αν δεν είσαι σε μία μόνιμη σχέση.

ΠαρθένοςΜε τη Σελήνη σήμερα να βρίσκεται απέναντί σου, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα τα οποία μπορεί να μην σε αφορούν άμεσα, όμως αγγίζουν ανθρώπους του στενού σου κύκλου και αυτό δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο. Από την άλλη όμως είναι μία μέρα που αν είσαι ανοιχτή στο φλερτ μπορεί να έρθουν στη ζωή σου ενδιαφέροντα άτομα. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο νιώθεις κακοδιαθεσία φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις από το ταίρι σου γιατί εντελώς ασυνείδητα μπορεί να εκδηλώσεις την πιο κτητική και ζηλιάρικη πλευρά σου, γεγονός που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια μεταξύ σας.

ΖυγόςΗ σημερινή μέρα είναι λίγο πιο απαιτητική όσον αφορά τα εργασιακά θέματα και κυρίως τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου, με κάποιους εκ των οποίων μπορεί να νιώθεις ότι εκπέμπετε σε διαφορετικά μήκη κύματος και είναι δύσκολο να συνεννοηθείς. Εάν έχεις κάποιο κατοικίδιο ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς λίγο περισσότερο μαζί του ή με τη φροντίδα του, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και να σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος της μέρας.

ΣκορπιόςΣήμερα οτιδήποτε κρύβει μέσα του μιζέρια είναι για εσένα αποκρουστικό, αφού έχεις έντονη την ανάγκη να σκεφτείς αισιόδοξα και να κάνεις όμορφα σχέδια πλησιάζοντας στο τέλος της εβδομάδας. Η μέρα είναι πολύ καλή για να την αφιερώσεις στα παιδιά σου και να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους. Και στην ερωτική σου ζωή όμως θέλεις να γίνεις για λίγο παιδί και να αφεθείς στα χέρια κάποιου που είναι διατεθειμένος να σε φροντίσει και να σου προσφέρει λίγη από την περιποίηση που σου έχει λείψει.

ΤοξότηςΔεν μπορείς να στοχεύεις ψηλά εάν δεν πιστεύεις πρώτα απ’ όλα στον εαυτό σου. Μπορεί να μην είναι μία μέρα που να ευνοεί τα ρίσκα, όμως χωρίς απαραιτήτως να πρέπει να παραβλέψεις τις αδυναμίες σου, θα σε βοηθήσει περισσότερο το να εστιάσεις στα ταλέντα και στις δυνατότητές σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Η ερωτική ζωή μπορεί να κρύβει κάποιες απογοητεύσεις κυρίως επειδή νιώθεις ότι ο άνθρωπός σου δεν σε υπολογίζει όσο θα ήθελες.

ΑιγόκερωςΗ επικοινωνία στα φόρτε της σήμερα αφού θα δεις τα τηλέφωνα να χτυπάνε ασταμάτητα, τα e-mail να γεμίζουν την οθόνη του υπολογιστή σου και γενικότερα να πρέπει να διαχειριστείς διαφορά ζητήματα χωρίς να μπορείς να απομονωθείς. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι μπορεί να κληθείς να αντιμετωπίσεις παράλογες απαιτήσεις ή να προκύψουν προβλήματα τα οποία δε θα μπορούσες να τα είχες προβλέψει. Παρά την όποια κούραση μπορεί να έχει η μέρα θα σου πρότεινα να μη χάσεις τις ευκαιρίες για διασκέδαση που μπορεί να σου δοθούν.

ΥδροχόοςΣήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθείς θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με κάποιο ζήτημα στα συναισθηματικά σου το οποίο μπορεί να θεωρείς ότι σε μπλοκάρει και σε κάνει να νιώθεις δυσλειτουργικός. Ίσως λοιπόν θελήσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να φέρεις τα πράγματα στο τραπέζι για να δεις εάν υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον και η προοπτική για να χτίσετε ένα κοινό μέλλον με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ακόμα κι αν υπάρχουν οι καλύτερες των διαθέσεων μεταξύ σας μην υποτιμήσεις τον παράγοντα “κοινά ενδιαφέροντα”, γιατί ειδικά αν δεν υπάρχουν, σύντομα θα επηρεάσουν αρνητικά την όποια προσπάθεια.

ΙχθύςΗ Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο πιο ευάλωτος και εντείνει την ανάγκη σου να ανήκεις κάπου. Λόγω αυτού θα επιδιώκεις να γίνεσαι και πιο συμπαθής στα μάτια των άλλων, πράγμα όμως που θα πρέπει να προσέξεις, γιατί προκειμένου να πας με τα νερά τους μπορεί να φανείς ασυνεπής απέναντι στα “πιστεύω” και τα “θέλω” σου. Στα συναισθηματικά σου μπορεί να είσαι υπερβολικά αυθόρμητος και να πεις πράγματα που μπορεί στιγμιαία να τα πιστεύεις, αλλά σύντομα θα αποδειχτεί ότι δεν ισχύουν.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ