Κοινωνία

08 Νοεμβρίου 2019 08:38

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Συνέχεια στις βροχές και τις καταιγίδες

Διάβασέ μου το...

Καταιγίδες σαρώνουν την χώρα. Χάος στους δρόμους. Η εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Συνέχεια στις βροχές και τις καταιγίδες
-

Σε ισχύ είναι το αναθεωρημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε την Πέμπτη (7/11) από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα:

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής  θα επηρεαστεί η ανατολική Πελοπόννησος και βαθμιαία η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πιθανώς και της Αττικής), η Εύβοια, η κεντρική και η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία, οι Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα της Παρασκευής.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

κακοκαιρία - πλημμύρες - βροχή - οδός Πειραιώς

Χάος στος δρόμους 

Η κακοκαιρία δεν άργησε να προκαλέσει κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας. Πολλοί φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται χαοτική.

Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό, με τις ουρές στο ρεύμα ανόδου να ξεκινούν από το ύψος του Ρέντη και μέχρι τη Φιλαδέλφεια τα οχήματα να πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Προβλήματα παρατηρούνται επίσης η Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, η Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, η Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, η λεωφόρος Αθηνών, η Ιερά Οδός, η Πατησίων και στα δύο ρεύματα, η Βουλιαγμένης και η Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ