Κοινωνία

08 Νοεμβρίου 2019 15:46

Φυλακές Μαλανδρίνου: η ραπτομηχανή ήταν “Δούρειος Ίππος”

Διάβασέ μου το...

Ο έλεγχος στην ραπτομηχανή έκρυβε «ένοχα μυστικά». Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Φυλακές Μαλανδρίνου: η ραπτομηχανή ήταν “Δούρειος Ίππος”
-

Σε «Δούρειο Ίππο» είχε μετατρέψει μια ραπτομηχανή, ένας αλλοδαπός ο οποίος προσπάθησε να περάσει με τον τρόπο αυτό δεκάδες κινητά, αλλά και διάφορα αντικείμενα, μέσα στις Φυλακές Μαλανδρίνου.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτη 7 Νοεμβρίου σε έλεγχο που έγινε σε ραπτομηχανή που είχε μεταφέρει νωρίτερα ένας 34χρονος αλλοδαπός στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, Τύπου Β’, εντοπίστηκαν:

  • 26 κινητά τηλέφωνα
  • 50 κάρτες SIM
  • 30 φορτιστές κινητών τηλεφώνων και πληθώρα παρελκομένων αυτών (καλώδια USB – ακουστικά – προσόψεις - μπαταρίες)
  • Λάμα από αλυσοπρίονο μήκους 30 εκατοστών
  • 4 συσκευές αναμετάδοσης σήματος WiFi

Ο 34χρονος αλλοδαπός που είχε προλάβει να διαφύγει, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας ήταν πρώην κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, ενώ πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας Φωκίδας, συνελήφθη και ο υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, 38χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας - ραπτομηχανή - κινητά τηλέφωνα