Ζώδια

26 Νοεμβρίου 2019 06:33

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Τρίτη σήμερα 26 Νοεμβρίου και στις 5:05 μ.μ. έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στον Τοξότη η οποία πραγματοποιείται στη σκιά δύο πλανητικών γεγονότων.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

ΚΡΙΟΣΗ Νέα Σελήνη του μήνα είναι εδώ και μπορείς να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία αφού φαίνεται ότι ξαναβρίσκεις τη διάθεση να κάνεις νέα σχέδια, νέα ξεκινήματα και γενικότερα να κάνετε πράγματα που θα σε ανανεώσουν. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, αφενός για να πραγματοποιήσεις κάποια ταξίδια, κυρίως στο εξωτερικό ή ακόμα και να εξετάσεις ενδεχόμενες συνεργασίες που θα μπορούσες να κάνεις πέραν των ορίων της χώρας, αλλά και τις ευκαιρίες που μπορεί να έχουν να κάνουν με θέματα εκπαίδευσης ή επιμόρφωσης. Η τύχη είναι μαζί σου και σε κάποιες νομικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣΓια εσένα η Νέα Σελήνη του μήνα έρχεται να φέρει την ανανέωση στο κρεβάτι σου αφού αν είσαι σε μία σχέση μπορείτε να ξαναπιάσετε το πράγμα από την αρχή ενώ εάν είσαι μόνος σου σε αυτή τη φάση της ζωής σου θα κάνεις γνωριμίες που θα σου δώσουν το πεδίο να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θετικές εξελίξεις όμως μπορεί να προκύψουν και σε οικονομικά ζητήματα, γι, αυτό το επόμενο διάστημα ίσως να πρέπει να προωθήσεις συμφωνίες, διακανονισμούς και άλλες ανοιχτές υποθέσεις που μπορεί να έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣΜε τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη και να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα σε επίπεδο συνεργασιών και διαπροσωπικών σχέσεων το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχεις σημαντικές επαφές και να κάνεις γνωριμίες που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στους παραπάνω τομείς. Εκμεταλλεύσου επίσης τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ανανεώσεις τη σχέση ή το γάμο σου, όμως πρόσεξε να βάλεις φρένο στην πλεονεξία σου και στην τάση σου να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ σημερινή Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου. Οι αλλαγές αφενός αφορούν στα εργασιακά σου, όπου είτε αλλάξεις δουλειά είτε παραμείνεις στην ίδια τα πράγματα το επόμενο διάστημα αναμένεται να αλλάξουν δραστικά. Καλή περίοδος όμως και στο ενδεχόμενο που θέλεις να βρεις εργασία. Από την άλλη μπορείς να υιοθετήσεις πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σου ή αν το επιθυμείς να αποκτήσεις και κάποιο κατοικίδιο. Ευνοϊκό διάστημα για να προσέξεις τη διατροφή σου ή να ασχοληθείς με κάποιον θέμα υγείας που μπορεί να έχεις παραμελήσει.

ΛΕΩΝΗ χαρά επανέρχεται στα πρόσωπά σου από σήμερα κιόλας που πραγματοποιείται στον Τοξότη η Νέα Σελήνη του μήνα. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και σε αναστατώνουν ευχάριστα, κάποια νέα ξεκινήματα είναι επίσης πολύ ευχάριστα, κουβαλάνε πάνω τους μεγάλη δόση τύχης και σε κάνουν να “πωρώνεσαι”. Το διάστημα που ακολουθεί μπορείς να ξαναδείς πιο εύκολα την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων, να ξαναβρείς την ελπίδα και λίγη απ’ τη χαμένη σου αθωότητα. Πρόσεξε μόνο τη διαφορά ανάμεσα στην αθωότητα και την αφέλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη φέρνει αέρα ανανέωσης στο σπίτι, ενδεχομένως μέσω μιας ανακαίνισης ή της αγοραπωλησίας κάποιου ακινήτου, αλλά και γεγονότων που έρχονται να αλλάξουν τα ως τώρα δεδομένα στην οικογενειακή ζωή. Πιθανή είναι ακόμα και η είσοδος νέων μελών στην οικογένεια, ενώ αν σκοπεύεις να μετακομίσεις, ας έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί μια ευκαιρία είναι πιθανότερο να εμφανιστεί τις μέρες που έρχονται. Βέβαια οι εκπλήξεις μπορεί να έρθουν και σε επίπεδο καριέρας, αλλά το βέβαιο είναι ότι σε κάθε περίπτωση η ζωή γίνεται πιο έντονη και αυτό σε ευχαριστεί, ακόμα κι αν δε συμβαίνει με τον πιο εύκολο τρόπο.

ΖΥΓΟΣΝέες γνωριμίες και νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σου με τη Νέα Σελήνη του μήνα να πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη. Το θέμα είναι ότι τα πάντα ξεκινούν από την καλή σου διάθεση και όλη την ενεργητικότητά που σε χαρακτηρίζει, πράγμα που κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να θέλουν να σε γνωρίσουν κι εσένα ανοιχτό στα ενδεχόμενα που μπορεί να ακολουθούν κάθε μια τέτοια γνωριμία... Καλή περίοδος επίσης για ταξίδια, αλλά και για να αποκαταστήσεις τις επαφές σου με άτομα που μπορεί να είχες παρεξηγηθεί ή να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που σου έχουν λείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣτον τομέα των οικονομικών σου πραγματοποιείται σήμερα η Νέα Σελήνη του μήνα κι εκεί ακριβώς είναι που αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει αέρας ανανέωσης. Θα έχεις την ευκαιρία να πουλήσεις ακριβά την εμπειρία ή τις γνώσεις σου, ενώ γενικότερα δεν αποκλείεται να βρεις νέες πήγες για να ενισχύσεις τα εισοδήματα σου. Αν είσαι σε σχέση, τα περισσότερα σενάρια ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή ίσως σε βρίσκουν αντίθετο, όμως αν ανήκεις στους αδέσμευτους κάποιες νέες γνωριμίες έρχονται να τονώσουν τη αυτοπεποίθηση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ανανεωτική. Έχεις όλη τη φλόγα που χρειάζεται (ενδεχομένως και περισσότερη) για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να τα κάνεις την πραγματικότητα που ζεις. Τις επόμενες ημέρες μπορείς να περιμένεις καλά νέα σε υποθέσεις που σε απασχολούν, αλλά μπορείς και μόνος σου να πάρεις εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα κάνουν τη ζωή σου όπως την επιθυμείς. Νέες γνωριμίες, συνεργασίες, γάμοι, παιδιά... Όποιες κι αν είναι οι προτεραιότητές σου το επόμενο διάστημα ευνοούνται ιδιαιτέρως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Η Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται σήμερα στον Τοξότη φέρνει για σένα κάποιες αλλαγές στον εργασιακό κυρίως τομέα, που όμως φαίνεται ότι τις είχες ανάγκη. Δεν αποκλείεται λοιπόν να αλλάξεις δουλειά, να μπουν νέοι άνθρωποι στο περιβάλλον που ήδη δραστηριοποίησε ή να δεις να αποχωρούν άνθρωποι που μπορεί να σου είχαν γίνει βάρος. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να βρεις λύσεις σε κάποιες ψυχολογικές ανησυχίες ή αναζητήσεις που μπορεί να έχεις. Μη διστάσεις λοιπόν να κάνεις πράγματα που υπόσχονται να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Η Νέα Σελήνη του μήνα φιλοξενείται σήμερα στον Τοξότη, που για σένα αντιπροσωπεύει εκείνο το κομμάτι του ωροσκοπίου σου με το οποίο συχνά ταυτίζεσαι και που δεν είναι άλλο από το φιλικό σου περιβάλλον από τη μία αλλά και από την άλλη το αύριο με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά που θα ήθελες να πραγματοποιηθούν προκειμένου να είσαι ευτυχισμένος. Σε όλα αυτά υπάρχει ανανέωση αφού νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και φαίνεται να σου ταιριάζουν πολύ, ενώ επίσης συμβαίνουν γεγονότα που σε βοηθούν να καταλάβεις προς τα πού πραγματικά θέλεις να βαδίσεις.

ΙΧΘΥΣΣτον Τοξότη και στο ψηλότερο για εσένα σημείο του ωροσκοπίου σου φιλοξενείται σήμερα η Νέα Σελήνη του μήνα η οποία φέρνει αέρα ανανέωσης σε θέματα που μπορεί να αφορούν από τη μία την καριέρα σου και από την άλλη το γάμο σου. Τα δεδομένα λοιπόν αλλάζουν, γι’ αυτό δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να δεχτείς κάθε λογής προτάσεις οι οποίες, αν μη τι άλλο, υπόσχονται ότι θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βρεθείς ένα σκαλί πιο πάνω κι ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σου.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ