Αθλητικά

28 Νοεμβρίου 2019 20:01

Νέο “χαστούκι” δέχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διάβασέ μου το...

Οι “κόκκινοι διάβολοι” κατάφεραν να χάσουν κι από την Αστάνα. Στο φώτο-φίνις θα κριθεί η πρόκριση στον 3ο Όμιλο του Europa League.

Νέο “χαστούκι” δέχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
-

Ο 3ος Όμιλος του Europa League ήταν αμφίρροπος από την αρχή και το φινάλε του προμηνύεται... θρίλερ. Τρεις ομάδες (Βασιλεία, Κράσνονταρ και Χετάφε) διεκδικούν τα δύο “εισιτήρια” για τους “32” της διοργάνωσης, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να χάσει κι από την Αστάνα.

Πάλι καλά που οι “κόκκινοι διάβολοι” κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση από την 4η αγωνιστική, αλλιώς θα είχαν μπλεξίματα... Απέναντι στην Αστάνα των 4 διαδοχικών ηττών η ομάδα του Σόλσκιερ ήθελε το “τρίποντο” για να “κλειδώσει” και την πρωτιά του 12ου Ομίλου.

Αν και προηγήθηκε με τον Λίνγκαρντ στο 10΄, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω και με δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά (το δεύτερο αυτογκόλ από τον Μπέρναρντ) πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στους ομίλους με 2-1.

Στο φώτο-φίνις θα κριθεί η πρόκριση στον 3ο Όμιλο, μετά τις νίκες των Κράσνονταρ και Χετάφε με το ίδιο σκορ (1-0) επί Βασιλείας (εντός) και Τραμπζονσπόρ (εκτός έδρας). Οι Ελβετοί, παρά την ήττα τους, προηγούνται με 10 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Ισπανοί και οι Ρώσοι με 9.