Κόσμος

02 Δεκεμβρίου 2019 16:11

Πρώην σκλάβα του ISIS συνάντησε τον βιαστή της (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Συγκλονίζει ο διάλογος αλλά και η ίδια η εικόνα της γυναίκας που αντιμετώπισε τον βιαστή της.

Πρώην σκλάβα του ISIS συνάντησε τον βιαστή της (βίντεο)
-

Μια ανατριχιαστική στιγμή ανάμεσα σε μία γυναίκα και τον βιαστή της μετέδωσε η τηλεόραση του Ιράκ.

Η κοπέλα απήχθη σε ηλικία 14 ετών από μέλη του ISIS και πωλήθηκε ως σκλάβα του σεξ σε μέλος της οργάνωσης. Μετά από κάποια χρόνια κατάφερε και απέδρασε στη Γερμανία.

Το 2018 πέτυχε τυχαία στο δρόμο, στη Στουγδάρδη, τον βιαστή της, ο οποίος την σταμάτησε και της είπε: «Ξέρω πού μένεις».

 Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες για να φύγει από τη Γερμανία και να επιστρέψει στο Ιράκ, όπου εγκαταστάθηκε σε στρατόπεδο προσφύγων.

Ο βασανιστής της βρίσκεται στη φυλακή, μετά την ανάκτηση των εδαφών του Ιράκ από τον ISIS και οι Αρχές της έδωσαν την «ευκαιρία» να τον αντιμετωπίσει και να της δώσει δημόσια εξηγήσεις για το κακό που της είχε κάνει όταν ήταν παιδάκι 14 ετών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, εκείνος δε σήκωσε το βλέμμα του από το πάτωμα, ούτε καν όταν εκείνη έφτασε στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

«Μου κατέστρεψες τη ζωή την ημέρα που με βίασες, όταν ήμουν μόλις 14 ετών», ξεκινάει να λέει η κοπέλα στον πρώην μαχητή του ISIS, ζητώντας του να την κοιτάξει στα μάτια. Εκείνος έβαλε τα κλάματα, αλλά τα μάτια του παρέμειναν καρφωμένα κάτω.

«Γιατί μου το έκανες αυτό;», συνέχισε η γυναίκα, που όμως δεν πήρε την παραμικρή απάντηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ