Κοινωνία

29 Δεκεμβρίου 2019 11:22

“Θρίλερ” με πτώμα στην Κυψέλη

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός στις Αρχές για το μακάβριο εύρημα. Έρευνα διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Ποιο σενάριο εξετάζουν οι αστυνομικοί.

“Θρίλερ” με πτώμα στην Κυψέλη
-

 

'Αγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 9 το πρωί σε διώροφη κατοικία στην οδό Γενναδίου 59 στου Γκύζη, στα όρια με την Κυψέλη.

Ένας 66χρονος ο οποίος έμενε στο σπίτι βρέθηκε στην είσοδο του κτιρίου, δεμένος χειροπόδαρα, ενώ έφερε και χτυπήματα στο κεφάλι.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση "βλέπουν" δολοφονία με κίνητρο την ληστεία.

Το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για ομάδα ληστών που είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 66χρονο, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι οι ληστές ακολούθησαν τον άνδρα, τον χτύπησαν, του πήραν τα κλειδιά του σπιτιού και στη συνέχεια το έψαξαν αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Προς αυτή την κατεύθυνση οδηγεί και το γεγονός ότι η πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε μόνος του ο 66χρονος δεν ήταν παραβιασμένη.

Δολοφονία - Γκύζη

Δολοφονία - Γκύζη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ