Παράξενα

11 Ιανουαρίου 2020 23:43

Κλέφτης βούτηξε την τέφρα νεαρού και…απολογήθηκε κλαίγοντας

Διάβασέ μου το...

Η αντίδραση του νεαρού όταν συνειδητοποίησε ότι έχει αρπάξει τις στάχτες νεαρού.

Κλέφτης βούτηξε την τέφρα νεαρού και…απολογήθηκε κλαίγοντας
-

Κλαίγοντας τηλεφώνησε ένας κλέφτης στα θύματά του, όταν διαπίστωσε ότι είχε αρπάξει τις στάχτες του έφηβου γιου της οικογένειας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κύπρο, όπου είχε ταξιδέψει το ζευγάρι από την Πολωνία, που ζει στη Σουηδία, για να σκορπίσει τις στάχτες του αγαπημένου του προσώπου κάπου «ζεστά και όμορφα».

Το ζευγάρι έτρωγε σε εστιατόριο, ενώ η τέφρα του παιδιού του ήταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους, μέσα σε ένα σακίδιο, που άρπαξε ο νεαρός κλέφτης.

Μόλις ο δράστης της κλοπής κατάλαβε ότι αρπάξει τις στάχτες του εφήβου, που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα πριν από λίγους μήνες, πήρε αμέσως τηλέφωνο τους γονείς του και απολογήθηκε κλαίγοντας, ενώ τους υπέδειξε το σημείο που είχε αφήσει την τεφροδρόχο, ώστε να την βρει η Αστυνομία και να την επιστρέψει σε εκείνους.

Το ζευγάρι επέστρεψε στην Πολωνία την Κυριακή, αφού εγκατέλειψε την ελπίδα να διασκορπιστεί η τέφρα του γιου τους στην Κύπρο. Νόμιζαν πως είχε καταλήξει στα σκουπίδια. Παρόλα αυτά απεύθυναν έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας από τους άγνωστους κλέφτες να τους επιστρέψουν την τέφρα.

Πάνω στο κουτί ήταν γραμμένο το όνομα του Ντένις και τα χρόνια της γέννησης και του θανάτου του: 2000-2019.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν και κρατούνται τρεις Κύπριοι, δύο άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες της καταστροφής και της κλοπής από αυτοκίνητο.

Η μητέρα είπε στο BBC ότι δεν είναι θυμωμένη με τον κλέφτη και προσεύχεται «να αλλάξει τη ζωή του».

Κύπρος - κλοπή - στάχτες εφήβου

«Έχει ανθρώπινα συναισθήματα και καλή καρδιά», είπε. «Υπάρχει ένα ευτυχές τέλος», είπε το ζευγάρι που είναι πλέον ανακουφισμένο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ