Αθλητικά

07 Ιανουαρίου 2020 14:43 Τελευταία ενημέρωση : 07 Ιανουαρίου 2020 23:12

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού

Διάβασέ μου το...

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών που εμπλέκονται στην φονική επίθεση.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού
-

Από κακώσεις πυελού κοιλίας, που προκλήθηκαν από την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο, φέρεται να προήλθε ο θάνατος του 28χρονου Βούλγαρου που έχασε τη ζωή του μετά από επεισόδιο μεταξύ οπαδών ομάδων, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική έκθεση που διενήργησε η ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του νεαρού. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άλλες κακώσεις που εντόπισε δεν ήταν θανατηφόρες.

Το πόρισμα της ιατροδικαστή θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη, για να περιληφθεί στη δικογραφία, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση και η 26χρονη οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, στην οποία ασκήθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη. 

Εν τω μεταξύ, λίγα λουλούδια, κεριά και κασκόλ των ομάδων του φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης, αποχαιρέτησαν τον 28χρονο, που έσβησε άδικα στην άσφαλτο.

Οι Αρχές ακόμη προσπαθούν να φωτίσουν τις πτυχές της επίθεσης που στοίχησε τη ζωή στον νεαρό από τη γειτονική χώρα.

Η άγρια συμπλοκή ξεκίνησε κοντά στο Μέγαρο μουσικής. Η παρέα από τη Βουλγαρία έτρεξε για να γλιτώσει από τη μανία των κουκουλοφόρων που τους χτυπούσαν με σιδηρολοστούς. Ο 28χρονος έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου, όπου πέρασε από πάνω του η νεαρή γυναίκα με το αυτοκίνητό της.

Νεκρός οπαδός - Λουλούδια - Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικοί εξέτασαν καρέ-καρέ το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται σε καταστήματα και κτίρια της περιοχής κι έτσι κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δύο νεαρών που συνελήφθησαν. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για απολογηθούν την Πέμπτη σε ανακριτή.

Συγκινεί η κίνηση των πραγματικών φιλάθλων που άφησαν κασκόλ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 28χρονος. 

Νεκρός οπαδός - Λουλούδια - Θεσσαλονίκη

Σε σκληρή γλώσσα αναφέρθηκε στο περιστατικό του θανάτου του Βούλγαρου οπαδού ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν (οπαδούς του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Αστυνομία) ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η οπαδική είναι μια «μ….α» που πρέπει να τελειώσει, καταδικάζοντας απερίφραστα το θλιβερό περιστατικό.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κυριάκος Κυριάκος: 

Κυριάκος Κυριάκος - Οπαδική βία

Νεκρός οπαδός - Λουλούδια - Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ