Life

23 Ιανουαρίου 2020 07:49

Ρυθμός 94.9: απολογισμός για τα 3 χρόνια ραδιομαραθώνιου

Διάβασέ μου το...

Ο σταθμός έχει κάνει θεσμό τον ραδιομαραθώνιο, που γίνεται με την  υποστήριξη του The Mall Athens, για καλό σκοπό.

Ρυθμός 94.9: απολογισμός για τα 3 χρόνια ραδιομαραθώνιου
-

Ο θεσμός του Ρυθμού 94.9, Ραδιομαραθώνιος, και η αγαπημένη πρωινή εκπομπή Mappes Show” με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ιωάννα Λαϊου, και Σταμάτη Din Dan Done μας έχουν χαρίσει πάνω από 400 ώρες μουσικής, συζήτησης με εκλεκτούς καλεσμένους, συγκίνησης και γέλιου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του The Mall Athens, για 3 συνεχόμενα χρόνια.

Ο σταθμός υποδέχθηκε δεκάδες τραγουδιστές, ηθοποιούς, δημοσιογράφους και celebrities, και οι «Μάππες» φωτογραφήθηκαν με όλους όσους πέρασαν και στήριξαν την ενέργεια. Τεράστια απήχηση είχαν και οι μεταμεσονύκτιές κλήσεις ακροατών στον αέρα, συζητώντας …για τα πάντα!

Ο Ραδιομαραθώνιος πραγματοποιείται κάθε χρόνο για ένα και μοναδικό σκοπό! Την στήριξη παιδιών που το έχουν ανάγκη. Τα «Παιδικά χωριά sos», η «Κιβωτός του κόσμου» και το «Μαζί για το παιδί» ήταν οι οργανισμοί που αγκάλιασε και στήριξε ο Ραδιομαραθώνιος του Ρυθμού 94.9 τις τρεις αυτές χρονιές.

"Ευχαριστούμε όλες τις εταιρίες που στήριξαν τον θεσμό, αλλά πάνω απ’ όλα, ευχαριστούμε όλους τους ακροατές τους σταθμού που στηρίζουν κάθε χρόνο την προσπάθεια του Ρυθμού 94.9 και των παραγωγών της πρωινής εκπομπής του σταθμού, μέσα από τα sms, τις καταθέσεις τους αλλά και την παρουσία τους στο The Mall Athens με στόχο την στήριξη των παραγωγών που βρίσκονται συνεχόμενα μέσα στο στούντιο, χωρίς καμία απολύτως διακοπή και τα τρία αυτά χρόνια!", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ρυθμού 94.9.

Ρυθμός - Ραδιομαραθώνιος