Ζώδια

28 Ιανουαρίου 2020 06:54

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη κι αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα. Δείτε την αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης
-

ΚΡΙΟΣ: Λογικά, με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη μεταξύ τους οι εξελίξεις είτε στην προσωπική σου ζωή, είτε στη δουλειά τρέχουν πιο γρήγορα από εσένα. Προσπάθησε λοιπόν να παίξεις με τέτοιο τρόπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να επιβάλλεις το δικό σου ρυθμό στα πράγματα. Αν χορέψεις όπως σου παίζουν, είναι πολύ πιθανό να αναγκαστείς να εμπιστευτείς κάποια άτομα τα οποία έχουν μια ηθική για τα πράγματα που διαφέρει αρκετά από τη δική σου…

ΤΑΥΡΟΣ: Όπως ήδη θα έχεις καταλάβει, εσύ και οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σου, το θέμα των ημερών για εσένα είναι τα λεφτά, αφού ο Άρης από τον Τοξότη φέρνει εξελίξεις για εσένα στον οικονομικό τομέα. Αυτές τις μέρες που στην εικόνα μπαίνει και ο Ποσειδώνας θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος, γιατί κάποιοι μπορεί να καταλάβουν τα συναισθήματα που τρέφεις για πάρτη τους και να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την όποια διάθεση σου να τους σταθείς σε κάποιο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει όμως ότι κι εσύ ο ίδιος θα πρέπει να φροντίσεις ο ευαίσθητος παράγοντας χρήμα να μην αποτελέσει το σαράκι που θα καταστρέψει τη σχέση σου, επιλέγοντας να βοηθήσεις με μέτρο και εγγυήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ως γνωστόν, με τον Άρη απέναντι σου αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε μια πολύ δυναμική φάση που οι αναταραχές σε επίπεδο σχέσεων είναι λίγο πολύ δεδομένες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτές τις μέρες θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, πράγμα που σημαίνει αφενός ότι θα πρέπει να κλειδώνεις καλά το σπίτι σου κι αφετέρου ότι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με ζητήματα προδοσίας ή κάποιας εξαπάτησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να είναι το σημαντικότερο γεγονός στον ουρανό αυτή τη στιγμή αυτό που χρήζει προσοχής είναι η υγεία σου, η οποία εκτός από τις δηλητηριάσεις και τις αλλεργίες που μπορεί να κρύβει γενικά, κάνει πιθανά και τα ατυχήματα στις μετακινήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να οδηγείς προσεκτικά και νηφάλιος. Από την άλλη μπορεί απλά να σε αγγίξει σε εργασιακό επίπεδο, όπου λέγονται διάφορα και μπορεί να δημιουργείται ένα παρασκήνιο, που όμως σύντομα θα βγει στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ: Με τον Άρη από τον 5ο ηλιακό σου οίκο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάτι κουσούρια σου, όπως η επιδειξιμανία σου και η ανάγκη σου να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής κοστίζει και μάλιστα το πληρώνεις ακριβά. Και ΟΚ μπορεί η Αφροδίτη απ’ τους Ιχθείς να σου τα φέρνει με κάποιο τρόπο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τα ξοδέψεις πριν προλάβουν να μπουν στην τσέπη σου. Βέβαια φαίνεται να προκύπτουν και κάποια έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις, όπως κάποιο θέμα υγεία του παιδιού σου-αν έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το βασικό σου πρόβλημα είναι ότι αντί να εστιάσεις στις ανάγκες σου και στο τι πραγματικά χρειάζεσαι για να τις καλύψεις εσύ έχεις κάτσει σε ένα πεζοδρόμιο και περιμένεις να σου δώσει καθένας ότι προαιρείται… Μάλλον χρειάζεται να κάνεις ένα διάλειμμα και να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους στους οποίους έχεις ποντάρει ότι έχουν τον τρόπο να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία μπορεί να βρίσκεσαι, γιατί στην πραγματικότητα το μόνο που κάνεις είναι να αρνείσαι να πιστέψεις στις δυνατότητες σου και να αναλάβεις δράση.

ΖΥΓΟΣ: Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης, από τον 3ο ηλιακό σου οίκο, με τον Ποσειδώνα να δημιουργεί ένα παρασκηνιακό τοπίο όπου λέγονται διάφορα πράγματα για εσένα και εννοώ ότι είτε απλά σε κουτσομπολεύουν μεγεθύνοντας κάποια γεγονότα, είτε φτάνουν στο σημείο να συνωμοτούν και να σχεδιάζουν πως θα σου τη ρίξουν την… πισώπλατη. Ακόμα κι αν δώσεις αφορμές για να πουν προσπάθησε να δείξεις ότι στηρίζεις τις επιλογές σου μέχρι τέλος. Και βέβαια για να το κάνεις αυτό θα πρέπει όντως οι αποφάσεις σου αυτές τις μέρες να χαρακτηρίζονται από σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Άρη να βρίσκεται στον Τοξότη, όπως είχαμε πει προ ημερών που μπήκε, ο τομέας στον οποίο υπάρχει έντονη κινητικότητα είναι ο οικονομικός, ο οποίος περιλαμβάνει και οποιοδήποτε άλλο απόκτημα, ο,τι σου ανήκει. Και ναι, μπορείς να βγεις ωφελημένος, αλλά υπάρχουν μέρες σαν κι αυτές που τα πράγματα είναι θολά και ενδεχομένως να βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν. Πρόσεξε λοιπόν άτομα που οι προθέσεις τους φαίνονται αγνές ή για κάποιο λόγο τους εμπιστεύεσαι και επ’ ουδενί μη δανείσεις λεφτά σε κανέναν, εκτός αν δε σε πειράζει το ενδεχόμενο να είναι αγύριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Άρη στο ζώδιο σου είναι λογικό η ενέργεια σου να είναι στα πάνω της και να έχεις μια δίψα να προχωρήσεις τα σχέδια σου. Όμως επειδή έχεις μέρες ακόμα μπροστά σου για να τον εκμεταλλευτείς, καλό θα είναι την περίοδο που διανύουμε να χαλαρώσεις λίγο, γιατί με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ψάχνεις να βρεις την επιτυχία με μεγεθυντικό φακό, εκτός αν ασχολείσαι με κάποια μορφής τέχνη ή αν θέλεις να ξεγελάσεις κάποιον. Σε κάθε άλλη περίπτωση… «μαμ, κακά και νάνι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Θα είναι σαν να είναι αποκάλυψη, αλλά δε θα είναι…». Με το τετράγωνο του Ποσειδώνα προς τον Άρη που κινείται στον τομέα των μυστικών και του παρασκηνίου είναι πιθανόν να βγουν στη φόρα πράγματα που αγνοούσες και μια δόση αλήθειας μπορεί να την έχουν, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να διαλευκάνεις την όποια υπόθεση. Προσοχή σε θέματα υγείας και ειδικά όσον αφορά εκείνα που μπορεί να σχετίζονται με δηλητηριάσεις και τη διατροφή σου γενικότερα, ενώ να είσαι προσεκτικός και με τα προσωπικά σου αντικείμενα, γιατί είτε κάποιος τα βάζει στο μάτι, είτε τα χάνεις από μόνος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τον Άρη να βρίσκεται στον Τοξότη διανύεις μία περίοδο που θέλεις να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σε χρειάζονται και μιλάω κυρίως για φίλους ή ανθρώπους με τους οποίους σε συνδέει κάτι. Δυστυχώς όμως για εσένα δεν είναι πολύ καλή περίοδος για να δείξεις τη γενναιοδωρία σου, αφού είναι πιθανό να αγνοείς κάποια δεδομένα που κάνουν επισφαλές το ενδεχόμενο να τους δανείσεις χρήματα. Επίσης καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να αγοράσεις «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Άρης απ’ τον Τοξότη είναι πολύ βοηθητικός για να προωθήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, παρόλο που είναι δύσκολο να κινηθείς προγραμματισμένα και με συγκεκριμένη στόχευση. Το έργο σου είναι ακόμα πιο δύσκολο αυτές τις μέρες που θα βρίσκεται σε μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου με αποτέλεσμα να σε αποπροσανατολίζουν και άνθρωποι που μπορεί να σου τάζουν διάφορα ή να επιδιώκουν να σε εξαπατήσουν. Σίγουρα δεν είναι ώρα για συνεργασίες και θέματα στα οποία δεν κινείσαι αυτόνομα.

Πηγή: Astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ