Κόσμος

02 Φεβρουαρίου 2020 17:37 Τελευταία ενημέρωση : 02 Φεβρουαρίου 2020 23:25

Πυροβολισμοί στο Λονδίνο

Διάβασέ μου το...

Δείτε βίντεο-ντοκομέντο απο την στιγμή των πυροβολισμών. Τουλάχιστον ένας νεκρός. Αρκετοί μαχαιρωμένοι ανυποψίαστοι περαστικοί.

Πυροβολισμοί στο Λονδίνο
-

Συναγερμός σήμανε στον κεντρικό δρόμο Streatham στο νότιο Λονδίνο, όπου ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς, έχοντας δίπλα του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν και τουλάχιστον δύο τραυματίες, πιθανότατα απο το μαχαίρι του άνδρα ο οποίος επιτέθιηκε σε ανυποψίαστους περαστικούς, πριν πέσει νεκρός απο τα πυρά των αστυνομικών, σε πολυσύχναστη περιοχή και μπροστά στα μάτια πολυάριθμων Βρετανών και τουριστών.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης καθώς και η αστυνομία, ενώ μαρτυρίες έκαναν λόγο για ύπαρξη 9-10 ασθενοφόρων στην περιοχή, κάτι που αποτυπώθηκε και με εικόνες που αναρτήθηκαν σστα social media. 

Λονδίνο - πυροβολισμοί - μαχαίρωμα

Λονδίνο - πυροβολισμοί - μαχαίρωμα

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε αργότερα το απόγευμα σήμερα ότι ο άνδρας που πυροβολήθηκε, σε περιστατικό που συνδέεται με την τρομοκρατία, στο νότιο τμήμα της βρετανικής πρωτεύουσας, είναι νεκρός.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο άνδρας που πυροβολήθηκε από την αστυνομία γύρω στις 2.00 μ.μ. σήμερα στην οδό Στρέταμ (νότιο Λονδίνο) είναι νεκρός", ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Twitter.

Νωρίτερα, η αστυνομία ανέφερε ότι πυροβόλησε σήμερα έναν άνδρα στο νότιο Λονδίνο αφότου αρκετοί άνθρωποι φέρεται να μαχαιρώθηκαν, σε ένα περιστατικό το οποίο η αστυνομία χαρακτήρισε ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία.  "Ένας άνδρας πυροβολήθηκε από ένοπλους αστυνομικούς στο Στρίταμ (νότιο Λονδίνο). Σε αυτό το στάδιο ένας αριθμός ανθρώπων φέρεται να έχουν μαχαιρωθεί. Οι περιστάσεις ερευνώνται -- το περιστατικό χαρακτηρίστηκε ως σχετιζόμενο με την τρομοκρατία", ανέφερε η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter.

Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο απο την στιγμή των πυροβολισμών: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ