Αθλητικά

03 Φεβρουαρίου 2020 17:58 Τελευταία ενημέρωση : 03 Φεβρουαρίου 2020 20:26

Στην Ελβετία “παίζεται” το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Διάβασέ μου το...

Στη Νιόν ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Στην Αθήνα συνεχίζεται η δίκη για τα στημένα….

Στην Ελβετία “παίζεται” το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Στην Ελβετία “χτυπάει η καρδιά” του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Υπουργός Επικρατείας Γεραπετρίτης, συναντήθηκε, ήδη,  με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin και του μετέφερε την προσωπική πρόσκληση του Πρωθυπουργού για να έρθει στην Ελλάδα, στο πλαίσιο συμφωνητικού για την παροχή τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της UEFA αποδέχθηκε την πρόσκληση και το αμέσως προσεχές διάστημα θα βρίσκεται στην Αθήνα. Επίσης ο Υπουργός συναντήθηκε και με αξιωματούχους της UEFA για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας στο Σχέδιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να μην βγάλουμε τα χέρια μας έξω από τη φωτιά, να φέρουμε όμως στο ίδιο τραπέζι τους ανθρώπους που ξέρουν από το ποδόσφαιρο και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να υποδείξουν εκείνοι τι μέλλει γενέσθαι, ώστε να θεραπευτούν αυτές οι χρόνιες παθογένειες», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στον REAL FM

Δεύτερη μέρα της δίκης για τα στημένα

Η δίκη για τους στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τριετία 2012-2015 συνεχίστηκε σήμερα με την κατάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη

«Υπήρχε μια εύνοια για μία ομάδα, τον Ολυμπιακό, από μία ομάδα μέσα από την ΕΠΟ. Από τον κ. Σαρρή και τους συνεργάτες του. Εκείνη την εποχή, υπήρχε ένα μπλοκ στην ΕΠΟ που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα μιας ομάδας. Ελέγχαν διαιτησία και δικαιοδοτικά όργανα», κατέθεσε ο κ. Μελισσανίδης .

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πρόσθεσε  ότι δεν γνωρίζει για πράξεις του Βαγγέλη Μαρινάκη ή άλλων προσώπων: «Από τις κασέτες άκουσα για παρέμβαση Μαρινάκη. Έβλεπα πως ο Ολυμπιακός είχε μία υποστήριξη από την διαιτησία γενικά και αυτό φαινόταν που έβγαινε πρωταθλητής από τον Νοέμβριο. Προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι».

Την Τετάρτη έχει κληθεί να καταθέσει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ