Αθλητικά

10 Φεβρουαρίου 2020 12:05

Ολυμπιακός: πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Σουντανί

Διάβασέ μου το...

Ο Αλγερινός επιθετικός των Πειραιωτών, επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ολυμπιακός: πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Σουντανί
-

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει πολύτιμη νίκη, χθες, με 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για την 23η αγωνιστική της Super League, και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παρότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 73ο λεπτό, λόγω αποβολής του Ελαμπντελαουί, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν το γκολ με τον Χασάν, ακριβώς με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, και πήραν ένα «τρίποντο» που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο στη μάχη του τίτλου. Το κακό από το χθεσινό ματς ήταν ο τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 18ο λεπτό.

Ο 32χρονος Αλγερινός επιθετικός μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις και σήμερα επιβεβαίωσε, με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό, χωρίς πάντως να αναφέρει την ακριβή διάγνωση, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών και μεγάλης διάρκειας απουσία από τα γήπεδα.

«Δυστυχώς είναι άσχημα τα νέα για τον τραυματισμό μου. Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας», ανέφερε σχετικά ο ακραίος επιθετικός του Ολυμπιακού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ