Ζώδια

24 Αυγούστου 2020 07:17

Ζώδια: οι προβλέψεις για την Δευτέρα

Διάβασέ μου το...

Όλα όσα πρέπει να ξέρει κάθε ζώδιο για το ξεκίνημα της εβδομάδας. Ποιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με εντάσεις.

Ζώδια: οι προβλέψεις για την Δευτέρα
-

ΚΡΙΟΣ: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας καλείσαι να είσαι ψύχραιμος, αφού θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου συμβούν, το να προσπαθήσει κάποιος να σου επιβληθεί… Αν είσαι σε ένα γάμο ή σε μία σχέση που σε καταπιέζει σήμερα θα έχεις τάσεις φυγής. Γενικότερα, είναι μια μέρα που μπορεί να αλλάξεις την οπτική σου σχετικά με παγιωμένες καταστάσεις, αλλά και τους στόχους που μπορεί να θεωρούσες ότι θα σε ικανοποιούσαν, επιλέγοντας μια εντελώς διαφορετική πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Με πολύ δουλειά ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού ακόμα κι αν είσαι διακοπές κάποιοι φροντίζουν να μην ξεχάσεις “από που ξεκίνησες” πριν βρεθείς εκεί που είσαι. Στα αισθηματικά σου μια σχέση φαίνεται να τελειώνει, αλλά υπάρχουν νομικές προεκτάσεις ή άλλου τύπου δεσμεύσεις που θα σας κρατήσουν σε επαφή. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξεις και σε οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας να πάρεις ρίσκα, να δανείσεις χρήματα ή ακόμα και να δανειστείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα στο ξεκίνημα της φαίνεται να βγάζει εντάσεις στις σχέσεις σας με κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ίσως κάποιες οικονομικές διαφορές να αποτελέσουν το αγκάθι που θα βγάλει στην επιφάνεια κι άλλα θέματα που ως τώρα ο ένας ή ο άλλος έβαζε “κάτω απ’ το χαλάκι”. Από την άλλη, σήμερα ίσως κληθείς να αποδείξεις ότι νοιάζεσαι για τα αδέρφια ή τους γείτονες σου, ενώ προβλήματα μπορεί να προκύψουν και σε κάποια σχέδια που θα καθυστερήσουν ή σε θέματα σχετικά με ταξίδια και επιμόρφωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είτε το ερωτικό, είτε το επαγγελματικό σου μέλλον φαίνεται να έχει στοιχεία “πισωγυρίσματος”. Και μπορεί να αγαπάς το παρελθόν, αλλά από αυτό μέχρι το “γυρίζω, γιατί φοβάμαι να επιλέξω το άγνωστο” έχει διαφορά. Από την άλλη, στις σχέσεις σου δεν είναι ώρα για τσαμπουκάδες, ενώ καλά θα κάνεις να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου γενικότερα και να κάνεις μια σχετική συντήρηση αν δεν θέλεις να βρεθείς αντιμέτωπος με προβλήματα υγείας και τραυματισμούς.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται αυτοέλεγχος, για το δικό σου καλό πρώτα απ’ όλα. Ειδικά στη δουλειά προσπάθησε να είσαι τυπικός, αλλά και γενικότερα απέφυγε καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν αντιμέτωπους με το Νόμο. Μην ενθουσιάζεσαι με νέους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου αλλά μην επιτρέψεις και στο φόβο να σε κρατήσει σε μια καθημερινότητα γεμάτη δεσμεύσεις και περιορισμούς, που μόνο ευχάριστη δεν είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φόβοι και οι αναστολές σου φαίνεται να μη σου επιτρέπουν να ζήσεις μια κατάσταση που μπορεί όχι απλώς να είναι ιδιαίτερα θετική για την προσωπική σου ζωή, αλλά να σε ξεμπλοκάρει γενικότερα σαν άνθρωπο. Βέβαια τέτοιου είδους οφέλη έχουν και κόστη που αν μη τι άλλο φαντάζουν μεγάλα. Πρέπει όμως να δεις αν υπάρχουν ανάγκες σου που θάβεις μετά μανίας κάτω απ’ το χαλάκι κι αν υποτιμάς το στρες που μπορεί να βιώνεις καθημερινά προσπαθώντας να ανταποκριθείς στο ρόλο σου.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις και κυρίως οι οικογενειακές ή η στενού τύπου είναι αυτές που μπαίνουν στο στόχαστρο των πλανητών για εσένα αυτές τις μέρες. Προσοχή όλη τη βδομάδα, τουλάχιστον να μην είσαι εσύ αυτός που θα προκαλέσει ανόητες κόντρες και προβλήματα γενικότερα. Από την άλλη μπορεί αφενός να αναθεωρήσεις τους στόχους που μπορεί να έχεις κι αφετέρου να μπεις σε μια διαδικασία να αξιολογήσεις και κάποιες φιλικές σχέσεις που υποψιάζεσαι εδώ και καιρό ότι δε σου προσφέρουν κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ότι κάποιες στιγμές τα πράγματα δε προχωράνε δε σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να κλονίζονται τα πάντα γύρω σου, είτε μιλάμε για τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, είτε για άλλες πτυχές της καθημερινότητας που στην πραγματικότητα δε συνδέονται με τη στασιμότητα που μπορεί να έχει προκύψει. Αντίθετα, αν υπάρχει μια πιθανότητα να μειώσεις τις συνέπειές της αυτό θα το πετύχεις δίνοντας την ενέργεια σου σε τομείς που φαίνεται να έχουν ροή ή που μπορούν να αποκτήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κι όμως, οι οικονομικές διαφορές ή τα οικονομικά προβλήματα έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι μπορούν να δώσουν σκληρά χτυπήματα σε μια σχέση. Με τον Κρόνο από τον 2ο ηλιακό σου οίκο όμως τα πιο ύπουλα χτυπήματα μπορεί να τα δεχτείς από τις ανασφάλειες σου, οι οποίες θα σε κάνουν να λειτουργήσεις κομπλεξικά, να εκδηλώσεις ζήλια ή κάποιες άλλες αδυναμίες σου. Από την άλλη, αυτή την περίοδο γενικότερα το να πάρεις την απόφαση να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο μπορεί να αποδειχτεί απερίσκεπτη με κάποιο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο ο Κρόνος από το ζώδιο σου θα βρίσκεται σε όψη με τον Άρη η περίοδος θα είναι από τις πιο δύσκολες, γιατί θα καταλαβαίνεις πολύ περισσότερο την παρουσία του. Τα νεύρα και το στρες για κάθε τι θα είναι έντονα, το ίδιο και η γκρίνια σου. Γενικότερα θα έχεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και παράλογες αντιδράσεις. Από την άλλη όμως, αν καταφέρεις να διατηρήσεις μια πιο ορθολογική στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να ανακαλύψεις τρόπους να απαλλαγείς από όλο αυτό το άγχος, ακόμα και να αντιστρέψεις την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή κάποιες φορές, ακόμα κι αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται, υπάρχουν παράγοντες που δεν μπορείς να τα προβλέψεις, ας είσαι λίγο επιφυλακτικός. Καλό θα είναι λοιπόν να κρατήσεις μικρό καλάθι και μαζί μια ισορροπία όσον αφορά τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Δε χρειάζονται μεγαλοστομίες και ριψοκίνδυνες αποφάσεις, είτε αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι ξεκινάς μια νέα σχέση, είτε σημαίνει ότι αφήνεις τη δουλειά σου για να πας κάπου αλλού. Προφανώς και να πας όπου θέλεις, αλλά μελετημένες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα δεν προχωράνε, κάποιες φορές είναι καλύτερο να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μην περιμένεις από τους άλλους. Αυτές τις μέρες άλλωστε, κάποιοι άνθρωποι είναι πιθανό να φανούν ανακόλουθοι των λόγων τους και αν δεν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά δεν αποκλείεται να βρεθείς εκτεθειμένος. Επίσης, οι εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να αυξήσουν τις αρμοδιότητες σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι έτοιμος να διαπραγματευτείς.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ