Πολιτική

20 Ιανουαρίου 2021 19:27 Τελευταία ενημέρωση : 21 Ιανουαρίου 2021 00:51

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μπάιντεν - Χάρις

Διάβασέ μου το...

"Προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών Ελλάδας - ΗΠΑ", τονίζει ο Πρωθυπουργός

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μπάιντεν - Χάρις
-

Συγχαρητήρια τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις που ορκίστηκαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αντίστοιχα, έστειλε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα θερμότερα συγχαρητήριά μου στον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις. Με μια αίσθηση ανανεωμένης αισιοδοξίας, προσβλέπουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών μας και της φιλίας ανάμεσα στα δύο έθνη μας», αναφέρει ο Πρωθυπουργός.

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ - TWITTER

Σακελλαροπούλου: νέα εποχή ελπίδας για τις ΗΠΑ

Με ανάρτηση στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την νέα Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις μετά την ορκωμοσία τους, κάνοντας λόγο για μια νέα εποχή ελπίδας για τις ΗΠΑ.

«Μια νέα εποχή ελπίδας για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής! Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο @ JoeBiden και την Αντιπρόεδρο @KamalaHarris. Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τη φιλία και τη συνεργασία μας».

Τσίπρας: νέο κεφάλαιο στην αμερικανική πολιτική

«Ένα νέο κεφάλαιο στην αμερικανική πολιτική ανοίγει σήμερα, μετά από μια περίοδο αγώνων ενάντια σε κοινωνικές, φυλετικές ανισότητες και ανισότητες μεταξύ των φύλων», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε συγχαρητήρια ανάρτησή του στο Twitter (@tsipras_eu) προς τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.

«Ανανεωμένη ελπίδα για την αντιμετώπιση προκλήσεων όπως η πανδημία, η κλιματική αλλαγή, η περιφερειακή ειρήνη», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ - TWITTER

«Καλή θητεία στον Τζο Μπάιντεν, τον 46ο Πρόεδρο των ΗΠΑ και την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις. Η δημοκρατία νίκησε. Ελπίζουμε σε μια νέα σελίδα στις ελληνο-αμερικανικές σχέσεις», αναφέρει σε ανάρτηση της στα social media η Φώφη Γεννηματά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ