Κοινωνία

27 Απριλίου 2021 22:28 Τελευταία ενημέρωση : 27 Απριλίου 2021 22:34

ΕΚΑΒ: Το συγκινητικό βίντεο με τις ευχές για “Καλή Ανάσταση”

Διάβασέ μου το...

«Η φετινή Ανάσταση ας φωτίσει και ας αναδείξει τον δρόμο, για τη χαρμόσυνη έξοδο όλων μας από την πανδημία του κορονοϊού», υπογραμμίζει.

ΕΚΑΒ: Το συγκινητικό βίντεο με τις ευχές για “Καλή Ανάσταση”
-

Με ένα συγκινητικό βίντεο, οι διασώστες, οι νοσηλευτές και οι γιατροί του ΕΚΑΒ εύχονται σε όλους «Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».

«Η φετινή Ανάσταση ας φωτίσει και ας αναδείξει τον δρόμο, για τη χαρμόσυνη έξοδο όλων μας από την πανδημία του κορονοϊού», είναι το κεντρικό μήνυμα που στέλνουν.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό μήνυμα, «…και αυτό το Πάσχα οι διασώστες, οι νοσηλευτές και οι γιατροί του ΕΚΑΒ, θα είμαστε κοντά σας! 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, στη πρώτη γραμμή της υγειονομικής μάχης…

Πιστοί στο καθήκον μας για τη παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, αλλά και για τη θωράκιση του κοινωνικού αγαθού της δωρεάν δημόσιας υγείας!

Μπορεί η σωματική και η ψυχολογική κούραση να είναι έκδηλη σε όλους μας, αλλά το ότι διανύουμε τη τελευταία και τη πιο ευαίσθητη διαδρομή αυτής της μακροχρόνιας, καθημερινής μάχης με τη πανδημία, μας δίνει ελπίδα… Είμαστε στην τελική ευθεία!

Η φετινή Ανάσταση ας φωτίσει και ας αναδείξει τον δρόμο, για τη χαρμόσυνη έξοδο όλων μας από την πανδημία του κορονοϊού.

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!»

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Μεγάλης Τρίτης

Εκλογές στην Αλβανία: Θρίαμβος Ράμα με αυτοδυναμία

Η Ζαρίφη στο “Πρωινό” για τον γάμο με τον Ουγγαρέζο και την Μενεγάκη (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ