Αθλητικά

12 Ιουνίου 2021 08:17

Euro 2020 – Ιταλία: έχει ξεχάσει… να χάνει

Διάβασέ μου το...

Δείτε τα απίστευτα επιτεύγματα της «σκουάντρα ατζούρα» με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της.

Euro 2020 – Ιταλία: έχει ξεχάσει… να χάνει
-

Η Ιταλία ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο στο EURO 2020, με το εμφατικό 3-0 επί της Τουρκίας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κι έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές επιδόσεις που καταγράφει με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της.

Η «σκουάντρα ατζούρα» έμεινε αήττητη για 28ο συνεχόμενο παιχνίδι (συγκεκριμένα απ’ τις 10 Σεπτεμβρίου 2018, όταν ηττήθηκε 1-0 απ’ την Πορτογαλία στο 1ο Nations League), έχοντας σημειώσει σ’ αυτό το διάστημα 77 γκολ και δεχθεί μόλις 7, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε 21 αγώνες.

Παράλληλα, δεν έχει δεχθεί γκολ σε 10 σερί αγώνες. Η τελευταία ομάδα που παραβίασε την εστία της, ήταν η Ολλανδία στις 14 Οκτωβρίου 2020 στο εντός έδρας 1-1 για το Nations League. Τέλος, οι Ιταλοί σημείωσαν τρία γκολ για πρώτη φορά σε τελική φάση EURO, μετά από 38 αγώνες.

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος από τις 12 Ιουνίου στις 21:00έρχονται στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Από το Σάββατο 12 Ιουνίου και κάθε μεσημέρι στις 15:00, το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Ειδήσεις σήμερα:

Roland Garros – Τσιτσιπάς: με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς στον τελικό

Κοζάνη - κακοκαιρία: απομάκρυναν το χαλάζι με σκαπτικό μηχάνημα! (βίντεο)

Κορονοϊός: Σαββατοκύριακο με μουσική στην εστίαση και επέκταση ωραρίου κυκλοφορίας