Κοινωνία

19 Νοεμβρίου 2021 14:48 Τελευταία ενημέρωση : 23 Νοεμβρίου 2021 21:38

Missing Alert για 36χρονο

Διάβασέ μου το...

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση του άνδρα.Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια του, μετά απο ημέρες.

Missing Alert για 36χρονο
-

Στην έκδοση Missing Alert για την εξαφάνιση του 36χρονου  Κωνσταντίνου Μερτίρη προχώρησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα ίχνη του Κωνσταντίνου Μερτίρη χάθηκαν στις 16 Νοεμβρίου από την περιοχή των Βραχναίικων στην Πάτρα. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Μερτίρη, σήμερα, 19 Νοεμβρίου, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κωνσταντίνος Μερτίρης έχει ύψος 1,71 μ. έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο παντελόνι, πορτοκαλί πουκάμισο, γκρι ριγέ μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000». σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νεότερη ενημέρωση (23 Νοεμβρίου)

Σύμφωνα με ενημέρωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η υπόθεση είχε αίσια έκβαση, καθώς «Η περιπέτεια του Κωνσταντίνου Μερτίρη, 36 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Κωνσταντίνος Μερτίρης βρέθηκε στην περιοχή των Βραχναίικων της Πάτρας και είναι καλά στην υγεία του. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Κωνσταντίνο Μερτίρη και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί».


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – εμπορικά καταστήματα: Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας

ΥΠΕΞ: Έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στα Τίρανα – ζητά εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της Αλβανίας

“Τουρκικό Αιγαίο”: Η Άγκυρα ρίχνει λάδι στη φωτιά (βίντεο)