Αθλητικά

28 Ιανουαρίου 2022 22:47

Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη επί της Μπασκόνια

Διάβασέ μου το...

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός μετά από πέντε σερί ήττες. Μεγάλη εμφάνιση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Παναθηναϊκός: Μεγάλη νίκη επί της Μπασκόνια
-

Με τη διάρκεια στην άμυνά του ενεργοποιημένη από το πρώτο τζάμπολ, ο Παναθηναϊκός «χαμογέλασε» και πάλι μετά από πέντε σερί ήττες, πανηγυρίζοντας την πέμπτη νίκη του σε είκοσι αγώνες στη Euroleague. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη επικράτησε άνετα με 75-63 της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, για την 23η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υποχρεώνοντας τους Βάσκους στην τρίτη σερί αποτυχία τους και 14η σε 21 αναμετρήσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Οι απουσίες των τραυματιών Γιώργου Παπαγιάννη και Ντάριλ Μέικον δεν πτόησαν τους «πράσινους», οι οποίοι πιστοί στα αμυντικά καθήκοντά τους «αιχμαλώτισαν» τη Μπασκόνια από το πρώτο λεπτό, κόβοντας -χωρίς να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα- πρώτοι το... νήμα του τερματισμού. Άλλωστε οι Βάσκοι με τρεις απουσίες (Τάντας Σεντεκέρσκις-κορονοϊός), Άρτουρς Κούρουτς-κορονοϊός, Ματ Κοστέλο-τραυματίας) και 6/26 τρίποντα δεν είχαν καμία τύχη στο ΟΑΚΑ...

Πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 16 πόντους, ενώ σπουδαία δουλειά έκανε ο Τζέρεμι Έβανς με 14. Στο ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα, ο Στέφαν Γιόβιτς έμεινε στο παρκέ 20 λεπτά με απολογισμό 6 πόντους (2/2τρ.), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από τη Μπασκόνια προσπάθησε μάταια ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν με 16 πόντους και 8 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 22-8, 38-20, 57-32, 75-63

Ειδήσεις σήμερα: 

Γαλλία: Απογειώθηκε… η οικονομία της

Φάλαινα στον Άλιμο - Μήλιου: λίγες ελπίδες να επιβιώσει το κήτος (βίντεο)

Κορονοϊός – Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος λίγων μηνών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ