Παράξενα

16 Μαρτίου 2022 19:40

Κοινότητα Μπαγκλαντές: σε “πεδίο μάχης” μετατράπηκε εκδήλωση στην Αθήνα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η παρουσία του Υπουργού πολιτισμού στην εκδήλωση, φάνηκε να μην είναι ικανή να ηρεμίσει τα πνεύματα αφού ο χώρος μετατράπηκε σε... ριγνκ. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρεσβεία.

Κοινότητα Μπαγκλαντές: σε “πεδίο μάχης” μετατράπηκε εκδήλωση στην Αθήνα (βίντεο)
-

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε εκδήλωση που διοργάνωσαν μέλη της κοινότητας πολιτών του Μπαγκλαντές που ζουν στην Ελλάδα.

Μπορεί το "παρών" στην εκδήλωση να έδωσε και ο υπουργός πολιτισμού της χώρας, o K. M. Khalid, όμως αυτό δεν απέτρεψε κάποιους παρευρισκόμενους να πιαστούν στα χέρια. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που είναι τραβηγμάνο με κινητό, οι λογομαχίες που υπήρξαν αρχικά έγιναν βιαιοπραγίες και έτσι η εκδήλωση μετατράπηκε σε... ρινγκ!

Η πρεσβεία του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα, με ανακοπινωσή της αφού το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, διευκρίνισε πως η εκδήλωση δεν διοργανώθηκε από την Πρεσβεία αλλά ήταν μία εκδήλωση Μπαγκλαντεσιανών πολιτών. 

Χαρακτηριστικά επισημένεται στην ανακοίνωση: «Ηταν μια πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώθηκε από μέλη της μπαγκλαντεσιανής κοινότητας με την συμμετοχή ενός πολιτιστικού ομίλου από το Μπαγκλαντές που επισκεπτόταν την Ελλάδα».


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Βίαζε το παιδί της συντρόφου του

Μυτιλήνη: Είδε τους διαρρήκτες στο σπίτι της... από την Αυστραλία! (βίντεο)

Καποδίστριας: τα μέτρα που επέβαλε και νίκησε την επιδημία