Life

04 Μαΐου 2022 13:40 Τελευταία ενημέρωση : 04 Μαΐου 2022 20:11

“Το Πρωινό”: Η Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε βιασμό από σκηνοθέτη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι δήλωσε στο "Πρωινό" η νεαρή ηθοποιός μετά την καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ποια ήταν η σχέση της με τον σκηνοθέτη.

“Το Πρωινό”: Η Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε βιασμό από σκηνοθέτη (βίντεο)
-


Η Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε πριν μερικές ημέρες, γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό. Η νεαρή ηθοποιός, με συμμετοχές σε πολλά σίριαλ, αποκάλυψε ότι προχώρησε στην καταγγελία του βιασμού της, παίρνοντας θάρρος να μιλήσει, χάρη στο κίνημα του ελληνικού #MeToo.

Η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία δεν κατονόμασε τον σκηνοθέτη που μηνύει, μίλησε για ένα «άγριο περιστατικό» και είπε ότι «πενθεί για το κορίτσι που ήταν τότε». Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει έως τώρα γνωστά, έχει προχωρήσει σε μήνυση κατά του πασίγνωστου σκηνοθέτη για τον βιασμό της, το 2010, όταν η εκείνη ήταν 21 ετών.

Σε δήλωσή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" είπε:

"Εισπράττω πολύ αγάπη και δύναμη από το νησί μου την Κρήτη γι’ αυτό και μένω εδω αυτή την στιγμή. Έχω καλή ψυχολογία επειδή είμαι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Βγήκα να μιλήσω γιατί δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Η ψυχή μου δεν μου επέτρεπε να το κρατάω κρυφό με όλα όσα συμβαίνουν, βιασμοί, κακοποιήσεις. Ήμουν αρκετά μικρή τότε που έγινε το συμβάν, δεν είχα την ίδια πυγμή και το ίδιο θάρρος. Αυτή τη στιγμή είμαι μια άλλη γυναίκα. Μιλάω δημόσια για να πάρουν θάρρος κι άλλα κορίτσια για να λυτρώσουν τις ψυχές τους. Μου έχει αφήσει αρκετά τραύματα , δεν είναι ότι πιο ευχάριστο. Πριν το #metoo ένιωθα μεγάλη ντροπή να βγω να πω κάτι τέτοιο. θα κινηθώ νομικά και περιμένουμε από τον εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη. Δεν είχα ποτέ συνεργασία με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, ήταν φιλική η γνωριμία μας"

Ειδήσεις σήμερα:

Twitter – Έλον Μασκ: Πιθανή χρέωση για κατηγορίες χρηστών

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Λέων: Υπήρξαν αστοχίες σε πορίσματα ιατροδικαστών

NBA Play Offs: Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Σέλτικς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ