Life

08 Μαΐου 2022 21:30

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη εντυπωσίασε στο τιρκουάζ χαλί (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Μία ανάσα πριν τον πολυαναμενόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της "Eurovision 2022" και οι προετοιμασίες στη γειτονική μας Ιταλία είναι πυρετώδεις.

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη εντυπωσίασε στο τιρκουάζ χαλί (εικόνες)
-

Μία ανάσα πριν τον πολυαναμενόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της "Eurovision 2022" και οι προετοιμασίες στη γειτονική μας Ιταλία είναι πυρετώδεις. Το ίδιο ισχύει και για την ελληνική αποστολή με πρωταγωνίστρια φέτος την Αμάντα Γεωργιάδη.

Eurovision 2022 - Αμάντα

Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, μια δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη, η Αμάντα Γεωργιάδη περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί, συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης, όπως και οι άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό. Η Ελλάδα εμφανίζεται 30ή στο Τιρκουάζ Χαλί ανάμεσα στις 40 συμμετέχουσες χώρες.

Eurovision 2022 - Αμάντα

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, οι δημοσιογράφοι κάθε χώρας βρίσκονται σε booths, τα οποία είναι κατά μήκος στο Τιρκουάζ Χαλί και σε απόσταση μεταξύ τους. Οι καλλιτέχνες περπατούν με μάσκα, την οποία μπορούν να βγάζουν μόνο για να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους και να φωτογραφηθούν.

Eurovision 2022 - Αμάντα

Ειδήσεις σήμερα:

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Νίκη πρωτιάς για τους Κρητικούς

Σουφλί: Μαθήτρια βραβεύεται για την αντιπολεμική ζωγραφιά της

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα με τέσσερα οχήματα