Αθλητικά

26 Νοεμβρίου 2022 18:12

Το Περιστέρι πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο

Διάβασέ μου το...

Το ροζ φύλλο κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, στο Λαύριο, με την τέταρτη σερί νίκη.

Το Περιστέρι πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο
-

Το Περιστέρι «πάτησε γκάζι» μετά την πρώτη περίοδο και πέρασε το εμπόδιο του Λαυρίου εκτός έδρας με 85-79, υποχρεώνοντας την ομάδα του Χρήστου Σερέλη στην 7η συνεχόμενη ήττα της σε ισάριθμες αγωνιστικές από την έναρξη της περιόδου της Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 36-43 (ημ.), 57-64, 79-85

Μπορεί το συγκρότημα του Βασίλη Σπανούλη να μην ξεκίνησε καλά το ματς, ωστόσο, μετά το δεύτερο δεκάλεπτο βρήκε ρυθμό, πέρασε μπροστά στο σκορ κι άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στο β΄ μέρος. Έφτασε έτσι στην 5η του νίκη (4η συνεχόμενη) σε 7 αγώνες και να παραμείνει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α1.

Για έκτο συνεχόμενο ματς η επίθεση του Λαυρίου ήταν η «αχίλλειος πτέρνα» της, καθώς ναι μεν κατάφερε σήμερα να ξεπεράσει τους 70 πόντους (σ.σ. δεν το είχε κάνει τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές), αλλά, δε, απέτυχε να «σπάσει το ρόδι» γι΄ άλλη μια φορά γνωρίζοντας ακόμη μία ήττα (7η), κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν στην παρουσία της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού μπάσκετ.

Λαυριο - Περιστέρι - Basket League

Από τους 10 παίκτες που χρησιμοποποίησε ο Βασίλης Σπανούλης, οι εννέα βρήκαν το δρόμο προς το καλάθι (σ.σ. μόνο ο Σταυρακόπουλος δεν το έκανε), με κορυφαίους τους Μπίλαν (14π.) και Κασελάκη με 12.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προσπάθησε πολύ στο β΄ μέρος, πλησίασε στο -6 (69-75) περίπου 4 λεπτά πριν τη λήξη, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και, πλέον, το έργο της παραμονής δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Ο Κόουλ με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος σκόρερ των γηπεδούχων, που είχαν τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη σε καλή μέρα (14 πόντους), ενώ στους 12 σταμάτησε ο Φλαγκ.

Λαυριο - Περιστέρι - Basket League

Διαιτητές: Μάνος, Τσολάκος, Μιλαπίδης

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Γκρέι 9 (1), Φλαγκ 12, Κόουλ 24 (3), Αλ. Νικολαΐδης 14 (3), Γερομίχαλος 2, Πιλάβιος, Ρεμι 7, Ντέιβις 6 (1), Κουζέλογλου 3, Κουρ 2

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Μπίλαν 14, Μωραΐτης 12 (2), Ντένμον 10, Κασελάκης 12 (2), Αγραβάνης 9 (1), Τζούιστον 11 (1), Φρανσίσκο 7 (1), Ραντάνοφ 5 (1), Πουλιανίτης 5 (1), Σταυρακόπουλος

Ειδήσεις σήμερα: 

Απάτη: Έτσι πήρε τις οικονομίες μιας ζωής από το θύμα της

Μενίδι: Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου

Τροχαίο: Νεκρός 25χρονος μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ