Κόσμος

27 Ιουνίου 2023 10:11

Κρουαζιερόπλοιο: Καταιγίδα προκάλεσε χάος στο κατάστρωμα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Χαμός προκλήθηκε σε κρουαζιερόπλοιο, όταν από ξαφνική καταιγίδα και ισχυρούς ανέμους, άρχισαν να "πετούν" ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Κρουαζιερόπλοιο: Καταιγίδα προκάλεσε χάος στο κατάστρωμα (βίντεο)
-

Σκηνές τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο "Independence of the Seas", ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από λιμάνι της Φλόριντα των ΗΠΑ με προορισμό τις Μπαχάμες.

Ήταν νωρίς το απόγευμα όταν το κρουαζιερόπλοιο με τα 15 καταστρώματα ετοιμαζόταν να αποπλεύσει από το Πορτ Κανάβεραλ, όταν «χτυπήθηκε» από ξαφνική καταιγίδα.

Φλόριντα - κρουαζιερόπλοιο - καταιγίδα

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media: ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες άρχισαν να «πετούν», ενώ οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου προσπαθούσαν να βρουν καταφύγιο.

Επιβάτες καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση από τον καπετάνιο ούτε και ενημέρωση για το συνέβη. 

Φλόριντα - κρουαζιερόπλοιο - καταιγίδα

Φλόριντα - κρουαζιερόπλοιο - καταιγίδα

«Ξαφνικά το σκηνικό έγινε τρελό. Ήταν σαν σκηνή από την ταινία Twister με όλες αυτές τις καρέκλες στον αέρα» δήλωσε η Τζεν Στάνσιλ που ήταν μια από τις επιβάτιδες του κρουαζιερόπλοιου που κατέγραψε το «χτύπημα» της καταιγίδας.

Σύμφωνα με μετεωρολόγο του αμερικανικού καναλιού Fox 35 οι άνεμοι έφτασαν έως και τα 95 χλμ./ώρα στην κορύφωση της καταιγίδας.

Από την πλευρά της η εταιρεία Royal Caribbean αρκέστηκε να αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «το Independence of the seas επηρεάστηκε από ξαφνικές ριπές αέρα. Αυτό κράτησε για λίγο και δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί σε επιβάτες ή πλήρωμα».

Φλόριντα - κρουαζιερόπλοιο - καταιγίδα

Για την ιστορία το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε τελικά από το λιμάνι και έδεσε με ασφάλεια στο νησί Coco Cay περίπου 88 χιλιόμετρα βόρεια του Νασσάου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βορίδης: Η στήριξη Κασιδιάρη στους Σπαρτιάτες είναι “υπό αξιολόγηση” (βίντεο)

Γλυφάδα: Ανήλικοι έκλεψαν 14χρονο και χτύπησαν αστυνομικούς (βίντεο)

Φωτιά στο Μεταξουργείο: “Λαμπάδιασε” μαγαζί με εύφλεκτα υλικά (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ