Αθλητικά

23 Ιουλίου 2023 15:41

Μουντιάλ Γυναικών - Γαλλία: “λευκή” ισοπαλία με την Τζαμάικα

Διάβασέ μου το...

"Γκέλα" με το καλησπέρα για τη Γαλλία στο Μουντιάλ Γυναικών, που μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 και το ANΤ1+

Μουντιάλ Γυναικών - Γαλλία: “λευκή” ισοπαλία με την Τζαμάικα
-

Με μία μεγάλη έκπληξη συνεχίσθηκε το Μουντιάλ 2023 γυναικών, που φιλοξενείται στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία. Σε αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική, που διεξήχθη στο Σίδνεϊ παρουσία περίπου 40.000 θεατών, η εθνική ομάδα της Γαλλίας παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Τζαμάϊκα, που ήταν το μεγάλο αουτσάϊντερ του ματς.

Οι Γαλλίδες διεθνείς κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφεραν ν' αξιοποιήσουν την υπεροχή τους, με αποτέλεσμα οι Τζαμαϊκανές, να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στην Ιστορία τους στην κορυφαία διοργάνωση, μετά τις τρεις ήττες που γνώρισαν σε ισάριθμα ματς στο Μουντιάλ του 2019.

Οι «τρικολόρ» έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο 90ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά της Ντιανί, έστειλε την μπάλα στον δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Μέχρι και την Κυριακή 20 Αυγούστου ζούμε ξανά Μουντιάλ το καλοκαίρι, καθώς η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου γυναικών προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και στο ΑΝΤ1+!

Για διαρκή ενημέρωση, εικόνες από τους αγώνες, ρεπορτάζ, αρθρογραφία και όλα όσα αφορούν το Μουντιάλ Γυναικών, πατήστε ΕΔΩ.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Ρόδο: Τρία μέτωπα απειλούν σπίτια και ξενοδοχεία (εικόνες)

Τροχαίο - Πάτρα: Θρήνος για 21χρονο που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο (βίντεο)

Γάμος - Μπαλωθιές: Σύλληψη γαμπρού μετά τον τραυματισμό καλεσμένου