Κόσμος

04 Οκτωβρίου 2023 19:27 Τελευταία ενημέρωση : 04 Οκτωβρίου 2023 23:39

Ερντογάν: Σενάρια για “διπλωματική” ασθένεια του Τούρκου προέδρου

Διάβασέ μου το...

Μυστήριο με την υγεία του Ταγήπ Ερντογάν. Εμφανίστηκε στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος, παρά το κρυολόγημα του. Τι συμβαίνει με το "διπλωματικό" κρυολόγημα του Τούρκου προέδρου.

Ερντογάν: Σενάρια για “διπλωματική” ασθένεια του Τούρκου προέδρου
-

Ερωτηματικά προκαλεί το κρυολόγημα του Τούρκου Προέδρου ο οποίος ξαφνικά ανακοίνωσε ότι δεν πάει στην Γρανάδα της Ισπανίας για την κρίσιμη συνάντηση για το Νακόρνο Καραμπάχ λόγω κρυολογήματος.

Και οι υποψίες αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο επειδή ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε την Ισπανία λόγω κρυολογήματος τελικά πήγε σήμερα στα Κεντρικά Γραφεία κόμματός του για να εργαστεί για λίγο με τους συνεργάτες του, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Άννα Ανδρέου.

Ποιος είναι όμως ο πραγματικός λόγος που ο Ερντογάν δεν πάει στην Ισπανία;

Γιατί φαίνεται ότι η Τουρκία έχει αποκλειστεί από τη μίνι σύνοδο των χωρών που θα συζητήσουν για το Νακόρνο Καραμπάχ. Σε αυτή τη σύνοδο προγραμματίστηκε να συμμετάσχουν Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία, ΕΕ, Γαλλία και Γερμανία όπως φαίνεται, και αποκλείστηκε η Τουρκία.

Το Αζερμπαϊτζάν είναι εκείνο που πρόδωσε τελικά τον Ταγίπ Ερντογάν όταν ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει ούτε ο Αζερμπαϊτζανός Πρόεδρος Αλιέβ τελικά επειδή δεν έγινε δεκτός ο όρος να συμμετάσχει και η Τουρκία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τουαλέτα γέννησε 13χρονη που δεν ήξερε πως είναι έγκυος

Λούτσα - Δολοφονία Τούρκων: Πώς εξιχνίασε η ΕΛΑΣ την υπόθεση

Γκάλης: ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος αδελφός μου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ