Life

03 Δεκεμβρίου 2023 13:33

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Η Κατερίνα Βρανά "τα σπάει" στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Απολαυστική, με το ιδιαίτερα καυστικό ύφος της, η Κατερίνα Βρανά μιλά στο “I LOVE Σου Κου” για τις δυσκολίες στην καθημερινότητα της, όσα δεν θέλει να κάνουν οι γύρω της, τους άνδρες, αλλά και για την δουλειά της.

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Η Κατερίνα Βρανά "τα σπάει" στον ΑΝΤ1 (βίντεο)
-

Άρρηκτα συνδεδεμένος με την κοινωνία και πάντα υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο ΑΝΤ1 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Αναπηρία, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίουενεργοποιεί θεματικές ενότητες μέσα στις εκπομπές του προγράμματός του, για να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει, να κινητοποιήσει, αλλά και να τιμήσει την προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία για ισότιμη ένταξη στο κοινωνικό σύνολο και αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής.

Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις ενημερώνονται οι τηλεθεατές, καλύπτονται δράσεις και καλούνται αρμόδιοι φορείς -περί την εργασία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και την υγεία- να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία.

Από τις 05:30, οι ζωντανές εκπομπές του ΑΝΤ1, το «Studio με Θέα» με τη Φαίη Μαυραγάνη και αμέσως μετά, στις 09:50, το «I love ΣΟΥΚΟΥ» με τη Μπέττυ Μαγγίρα, προσάρμοσαν τη θεματολογία και τους καλεσμένους τους, προκειμένου να προβάλλουν και να στηρίξουν το σημαντικό μήνυμα της ημέρας.

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, ο ΑΝΤ1 τιμά τα άτομα με αναπηρία και ενώνει τη φωνή του με τη δική τους για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους, την παροχή ίσων ευκαιριών, την εξάλειψη των προκαταλήψεων και τον σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 

Επίσης, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Κυριακής, με τη Ρίτσα Μπιζόγλη, θα μεταδοθεί παράλληλα και στη νοηματική από την Τόνια Παπαντωνάκη.

Πρόσωπα με ξεχωριστές ιστορίες, που εμπνέουν και προκαλούν θαυμασμό, όπως η διεθνούς φήμης stand-up comedian, Κατερίνα Βρανά, μίλησαν για τη νέα σελίδα της ζωής τους, η οποία γράφεται με τα χρυσά γράμματα της δύναμης.

Απολαυστική, με τον μοναδικό τρόπο της, η Κατερίνα Βρανά αυτοσαρκάστηκε, μίλησε για τα κακώς κείμενα της Πολιτείας και την μικρή στροφή της κοινωνίας επί τα βελτίω σε ότι αφορά την αντιμετώπιση και την στήριξη ατόμων με αναπηρία, εξήγησε τι δεν θέλει να ακούει από όσους συναντούν και τι περιμένει να κάνουν οι εκάστοτε αρμόδιοι.

Ακόμη, αναφέρθηκε σε προσωπικό επίπεδο για όσα της "στέρησε" ή της "περιόρισε" η αναπηρία, αλλά μίλησε και για την δουλειά της και για τις δύο ξενόγλωσσες παραστάσεις που θα παρουσιάσει την περίοδο των Εορτών.

Ειδήσεις σήμερα:

Κοζάνη: Σπίτι με στολισμό… “υπερπαραγωγή” για τα Χριστούγεννα (εικόνες)

Γλυπτά του Παρθενώνα: Έλληνας γλύπτης δημιουργεί έργα διαμαρτυρίας για την επιστροφή τους (εικόνες)

Φαλκονέρα - “Ηράκλειον”: Ο ναυαγός Ηλίας Τριαντάφυλλος και οι αναμνήσεις από την τραγωδία (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ