Πολιτική

10 Δεκεμβρίου 2023 12:30

Ρέντης – Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη

Διάβασέ μου το...

Μέσω ανάρτησής του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δίνει τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού.

Ρέντης – Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη
-

 

Τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή τη σύλληψη του δράστη της αιματηρής επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη.

«Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, που κατάφερε πολύ γρήγορα  -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη.

Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών  οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Οικονόμου και καταλήγει με τις ευχές και τις προσευχές για τον αστυνομικό.

«Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο».

Ειδήσεις σήμερα:

Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε σπίτι - Μητέρα και παιδί απεγκλωβίστηκαν από το μπαλκόνι

Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά: Πού θα κάνουν γιορτές οι Έλληνες

Οπαδική βία - Οργή Μητσοτάκη: Θα νικήσουμε αυτήν τη μάχη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ