Πολιτική

05 Ιανουαρίου 2024 17:01 Τελευταία ενημέρωση : 05 Ιανουαρίου 2024 22:35

Μαρινάκης: “Επιστημονική φαντασία” η πρόταση Μητσοτάκη στον Κασσελάκη για υπουργείο το 2019

Διάβασέ μου το...

Οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η δήλωση Καπνιστάκη και στις δύο πλευρές.Τι δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Μαρινάκης: “Επιστημονική φαντασία” η πρόταση Μητσοτάκη στον Κασσελάκη για υπουργείο το 2019
-

Τα λόγια του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη, ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει το 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στις δύο πλευρές

Συγκεκριμένα στην συνέντευξή του η οποία είναι πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Documento, ο κ. Καπνισάκης «αποκαλύπτει» το εν λόγω παρασκήνιο συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε την πρόταση.

Από πλευράς πάντως του κυβερνητικού στρατοπέδου, αρμόδιοι κύκλοι σχολιάζοντας απαντούν σκωπτικά πως «λέει τρέλες» αρνούμενοι με αυτόν τον τρόπο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τέτοια πρόταση στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγη ώρα αργότερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κληθείς να σχολιάσει την συγκεκριμένη συνέντευξη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «αποκυήματα επιστημονικής φαντασίας».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης. Ωστόσο, όπως είπε πως όταν «πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καλό». Συνέχισε, λέγοντας πως η είδηση στερείται σοβαρότητας. Σε ερώτηση αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά εκείνη την περίοδο, ο ίδιος απάντησε πως αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης «δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα».

Ο Απόστολος Διαμακάρης διαψεύδει και εκείνος ότι πρότεινε την θέση υπουργού στον Στέφανο Κασσελάκη το 2019.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναφέρει: «Μόνο θυμηδία προκαλεί η ιλαροτραγωδία που παρακολουθούμε να εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Άραγε για ποιον λόγο ο στενότερος συνεργάτης του κ. Κασσελάκη ένιωσε σήμερα… αίφνης την ανάγκη να υπογραμμίσει τους στενούς δεσμούς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Μητσοτάκη; «Αποκαλύψεις» που στη συνέχεια συνοδεύτηκαν από υπονοούμενα για «παροχή βοήθειας επί οικογενειακών θεμάτων» εκ μέρους του κ. Κασσελάκη προς τον Πρωθυπουργό. Αναζητούνται απαντήσεις για να μην υπάρχουν σκιές.  Οι πολίτες επιζητούν μια στιβαρή αντιπολίτευση, που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αλλάξει η χώρα κυβέρνηση, και δεν θα συνομιλεί με τον κ. Μητσοτάκη για μια καρέκλα εξουσίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επιδείνωση καιρού από τα Φώτα 

Τροχαίο: Νεκρός 18χρονος - Διαλύθηκε αυτοκίνητο που “καρφώθηκε” σε δέντρο (εικόνες)

Bullying στην Αγία Παρασκευή - Μητέρα 13χρονου: Απείλησαν να σκοτώσουν το παιδί κι εμάς, εάν μιλούσε (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ