Κόσμος

15 Ιανουαρίου 2024 14:49 Τελευταία ενημέρωση : 15 Ιανουαρίου 2024 21:52

Ισραήλ - Τελ Αβίβ: αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του, ενώ διψήφιος είναι ο αριθμός των τραυματίων.

Ισραήλ - Τελ Αβίβ: αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος (εικόνες)
-

Μία γυναίκα σκοτώθηκε σήμερα σε επίθεση με αυτοκίνητο που εμβόλισε πεζούς κοντά στο Τελ Αβίβ, στη Ραανάνα, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο Meir όπου διακομίστηκε μετά την επίθεση, κατά την οποία τουλάχιστον άλλοι 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

"Η γυναίκα έφθασε σε κρίσιμη κατάσταση αφού χτυπήθηκε και υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειές μας για ανάνηψη", προσέθεσε σε ανακοίνωση το νοσοκομείο.

Ακόμη αρκετοί τραυματίες φέρονται να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, μετά το περιστατικό στη Ραανάνα.

Ο Παλαιστίνιος, που έκλεψε ένα αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στους ανθρώπους στο κεντρικό Ισραήλ, τέθηκε υπό κράτηση και τα κίνητρά του διερευνώνται.

Ισραηλινά ΜΜΕ ανέφεραν πως ορισμένοι άνθρωποι μπορεί επίσης να δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι κατά το συμβάν στη Ραανάνα, βόρεια του Τελ Αβίβ, που σημειώθηκε εν μέσω αυξημένων εντάσεων ασφαλείας σχετικά με τον πόλεμο με μαχητές της Χαμάς στη Γάζα που έχει συμπληρώσει ήδη τρεις μήνες.

"Αυτή ήταν προφανώς μια φερόμενη ως τρομοκρατική επίθεση εμβολισμού", ανέφερε σε ανακοίνωση η αστυνομία. Είπε πως ο ύποπτος ήταν από την πόλη Χεβρώνα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Το περιστατικό δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί αν συνδέεται με την τρομοκρατία.

Το «σοβαρό περιστατικό» ερευνάται, σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία.


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ