Life

07 Φεβρουαρίου 2024 11:59

Πρώην εθελοντής για Πολυχρονόπουλο: Ήθελε συνεχώς να προβάλλεται ως “ο αρχηγός” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι δήλωσε πρόσωπο από το περιβάλλον του "Άλλου Ανθρώπου" για τη συμπεριφορά του επικεφαλής της πρωτοβουλίας.

Πρώην εθελοντής για Πολυχρονόπουλο: Ήθελε συνεχώς να προβάλλεται ως “ο αρχηγός” (βίντεο)
-

Σε αποκάλυψη νέων, ιδιαίτερα ενδιαφερουσών πληροφοριών σχετικά με την προσωπικότητα και τη δράση του ελεγχόμενου για ξέπλυμα χρήματος και πρωτεργάτη της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, προχώρησε την Τετάρτη πρόσωπο από το περιβάλλον της πρωτοβουλίας, μιλώντας στο Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το πρωινό».

Ο άνδρας ο οποίος προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, σημείωσε:

«Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Αυτό δεν αναιρεί τη μεγάλη και σπουδαία δραστηριότητα αλληλεγγύης την οποία άσκησε. Πράγματι ήταν απλός, καταδεκτικός και φιλικός. Ωστόσο είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση στην προβολή της πρωτοβουλίας, και στη δική του προβολή, ως επικεφαλής της. Όταν επρόκειτο για το ζήτημα της προβολής αυτής, γινόταν τελείως διαφορετικός. Κατά κάποιον τρόπο του άρεσε να φαίνεται με κάθε ευκαιρία ότι εκείνος ήταν ο αρχηγός όλης της προσπάθειας και να επιβάλλεται σε όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι συμμετείχαν».

Ανακοίνωση από τη μητέρα του

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε την Τετάρτη η μητέρα του Κ. Πολυχρονόπουλου μέσω του δικηγόρου της Λευτέρη Γαβουνέλη, σημειώνοντας

«Είναι τουλάχιστον σοκαριστικό για έναν άνθρωπο, που ουδέποτε έχει απασχολήσει στη ζωή του την Δικαιοσύνη, να ευρεθεί, στην ηλικία των ογδόντα ετών, ελεγχόμενος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ή νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Ειλικρινά δεν περίμενα να λοιδορούμαι επί τόσες ημέρες, να διαπομπεύομαι, να μου αποδίδονται τέτοιες ατιμωτικές συμπεριφορές. Ζω και βιοπορίζομαι με μία πενιχρή σύνταξη των, μόλις, διακοσίων ογδόντα Ευρώ (€ 280,00) μηνιαίως, η οποία σύνταξη αποτελεί το μοναδικό περιουσιακό μου στοιχείο. Διαβιώ σε μία φτωχική μισθωμένη οικία, στην οποία ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να ζήσουν. Στην ηλικία που ευρίσκομαι, δεν αντέχουν στην κριτική και λογική σκέψη ισχυρισμοί περί συμμετοχής μου σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Πολύ περισσότερο δεν περίμενα να διασύρεται και να ευρίσκεται υπόλογος ο υιός μου Κωνσταντίνος, ένας άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια έχει αφιερώσει την ζωή του στην κοινωνική προσφορά, την αλληλεγγύη, την βοήθεια, τον άνθρωπο. 

Είναι αυτονόητο πως ουδεμία σχέση έχω ή θα μπορούσα να έχω με, οποιαδήποτε, παραβατική συμπεριφορά, είναι αυτονόητο πως είχα, έχω και θα εξακολουθήσω να έχω απεριόριστη και τυφλή εμπιστοσύνη στον Κωνσταντίνο, αφού γνωρίζω πολύ καλά πως όσα ακούγονται σε βάρος του δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια.

Θα παραμείνω αξιοπρεπής, όντας απολύτως βέβαιη πως, στο τέλος της μακράς και επίπονης προσπάθειας, ο Κωνσταντίνος θα βγει νικητής. Το καλό πάντα θα νικάει το κακό, το φως πάντα θα νικάει το σκοτάδι.

Σεβαστείτε όμως την παράκληση μιας γυναίκας που έζησε ως τώρα έναν άμεμπτο βίο, μιας μάνας που παλεύει για την τιμή και την υπόληψη της ίδιας και της οικογένειάς της : Η κοινωνία των αξιών, η κοινωνία της δικαιοσύνης, η κοινωνία της ανθρωπιάς δεν μπορεί και δεν πρέπει να στηρίζεται σε φήμες, σε διαδόσεις, σε εικασίες. Αλίμονο στην κοινωνία που δικάζει, καταδικάζει και εκτελεί χωρίς δικαστική απόφαση. Αλίμονο στην κοινωνία που η βαρβαρότητα υπερισχύει του πολιτισμού». 

Ειδήσεις σήμερα: 

“The 2Night Show” – Ατζαράκης: Δεν είναι ο στόχος μου να μοιράσω γροθιές στο στομάχι… (βίντεο)

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν απέφυγε την δίωξη για χειρισμό απόρρητων εγγράφων

Κρήτη – Λιμενικό: Σύλληψη αξιωματικού μετά από παρακολούθηση των “Αδιάφθορων”