Πολιτική

07 Φεβρουαρίου 2024 12:49

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε η Ελληνική Λύση

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος. Ποια έκκληση απευθύνει στα υπόλοιπα κόμματα.

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε η Ελληνική Λύση
-

«Η Ελληνική Λύση καταθέτει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για την ψήφιση της νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλοφίλων», όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση καλεί «όλα τα κόμματα, μακριά από ιδεοληψίες, στο πλαίσιο της δημοκρατικής νομιμότητας να συνυπογράψουν το αίτημα της ονομαστικής ψηφοφορίας που καταθέτει η Ελληνική Λύση, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις».

Κάλεσμα στα υπόλοιπα κόμματα να υπερψηφίσουν την πρόταση στης Ελληνικής Λύσης για ονομαστική ψηφοφορία «στο ν/σ για τον γάμο των ομοφυλόφιλων», απηύθυνε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σήμερα η Ελληνική Λύση ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας στο θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων. Παρακαλούμε, ζητούμε, στο πλαίσιο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των αποφάσεων υπέρ των πολιτών, τα υπόλοιπα κόμματα, μεμονωμένους βουλευτές, να υπερψηφίσουν αυτή την πρόταση, ώστε να πάμε σε ονομαστική ψηφοφορία και να μην κρυφτούν πίσω από αποχές και ψεύτικες δικαιολογίες βουλευτές της ΝΔ που στηρίζουν τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη, αλλά θέλουν να στηρίξουν ταυτοχρόνως και το χριστιανικό ποίμνιο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ανέφερε: «Δεύτερο και σημαντικότερο: σήμερα είχαμε ένα δημοσίευμα στο Politico, σύμφωνα με το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να "πάρει καρέκλα" εκεί, να κάνει το νόμο του γάμου των ομοφυλοφίλων, διχάζοντας τον ελληνικό λαό. Εάν εξαργυρώνει ο πρωθυπουργός με διχασμό μια καρέκλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε είναι πολύ μικρός για τα μεγάλα που του ανέθεσε ο ελληνικός λαός».


Ειδήσεις σήμερα: 

“The 2Night Show” – Ατζαράκης: Δεν είναι ο στόχος μου να μοιράσω γροθιές στο στομάχι…

Ρόδος: 12χρονος έκλεψε αυτοκίνητο, πήγε βόλτα στην πόλη και προκάλεσε τροχαίο

Κρήτη – Λιμενικό: Σύλληψη αξιωματικού μετά από παρακολούθηση των “Αδιάφθορων”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ